X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3498

Areal/kælder:

267 / Nej

Rum:

7

Etager:

2

Grund:

21342

Byggeår:

1968 / 2004

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Toftegårdsvej 5, Voel

Her har du en unik mulighed for at få et landsted med en praktisk bynær beliggenhed. Ejendommen er ugeneret beliggende for enden af lukket villavej i byen Voel, som bl.a. byder på et rigt forenings- og idrætsliv, god skole og indkøbsmuligheder. Her er kun få minutters kørsel til Silkeborg midtby og motorvejstilkørslen, som gør det nemt at komme til og fra eksempelvis Aarhus eller Herning.
Ejendommen er beliggende på en skøn grund på lidt over 2 hektar med bl.a. løsdriftsstald til hestene samt mindre staldbygning med 2 hestebokse. Der er også en lille skov og et særskilt engareal med jord til idyllisk åløb. Her er således fine muligheder for hobbylandbrug eller dyrehold.
Selve boligen har gennemgået en løbende modernisering med bl.a. udskiftede vinduer (bortset fra ét), delvist udskiftet tag samt moderniseret køkken og badeværelser. I stueplan indeholder boligen en rummelig entré med garderobeplads. Herfra adgang til pænt badeværelse fra 2004 med bruseniche og klinker med gulvvarme. Køkken/alrum med flot og vel-indrettet køkken fra 2004 og flot trægulv med gulvvarme. Herfra åben forbindelse til et stort og lyst alrum med spiseplads og udgang til en skøn og ugeneret aftenterrasse, hvor familien kan nyde sommeren, mens børnene leger i den lukkede og opvoksede have. Fra alrummet er der via dobbelt fransk dør adgang til en hyggelig tv-stue med gulvvarme. Stort og praktisk bryggers med god plads til vaskefaciliteter og udgang til haven. Viktualierum. Kontor med tæppe. Flot moderniseret badeværelse fra 2005/2006 med væghængt toilet, badekar med brus samt klinker med gulvvarme. Fra bryggerset er der endvidere udgang til lukket garage samt opgang til en lys og rummelig 1.sal, som indeholder et stort repos med god plads til kontor, multirum eller legerum m.v. Derudover indeholder 1. salen tre gode børneværelser - det ene med loft til kip - samt et lækkert master bedroom ligeledes med loft til kip, synlige bjælker og ikke mindst gavlstort vinduesparti med en meget smuk udsigt til den bagvedliggende hestefold og det bølgende søhøjland. Fra soveværelset er der endvidere udgang til en stor altan, hvor den enestående udsigt ligeledes kan nydes.
Derudover er der hønsehus/redskabsrum, værksted samt for- og baghaver, som er nemme at holde.
Samlet set en bolig, med perfekte rammer for familien, som sætter pris på et praktisk og børnevenligt nærmiljø, og hvor man samtidig kan udleve drømmen at bo på landet med hestehold eller lignende.