X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3754

Areal/kælder:

183 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

1037

Byggeår:

1972 / 1982

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Asger Jorns Vej 29, Balle

I attraktive Balle for enden af blind vej ligger denne unikke villa med plads til den store børnefamilie. Særdeles børnevenligt kvarter med skolesti til Balle Skole. Gå-afstand til børnehave, indkøbsmuligheder og grønt område. Her er nem adgang til den nye motorvej fra Herning til Århus.

Tilhørende velanlagt have med stor flisebelagt terrasse, hvor solen kan nydes både dag og aften. I haven er der yderligere græsareal med plads til leg. Flisebelagt indkørsel til carport.

Villaen indeholder entre med adgang til gæstetoilet. Stort køkken/alrum, der er velindrettet med spiseafdeling og direkte adgang til stue med sofamiljø. Her er skønt lys fra tilbygget hyggelig udestue, hvor der er mulighed for at forlænge sæsonen for udeliv.  Fra alrummet er der yderligere adgang til et kontor med godt lysindfald fra det store vinduesparti. Forældreafdeling med soveværelse, indbyggede skabe og parketgulv, tilhørende renoveret badeværelse med bruseniche. Børneafdeling med 3 værelser og tilhørende badeværelse med badekar.

Endvidere stort bryggers med plads til alle hårde hvidevarer.


plantegning