X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3725

Areal/kælder:

219 / 121

Rum:

8

Etager:

2

Grund:

4917

Byggeår:

1968 / 1976

Energimærke:

D

Økonomi

Kontantpris:

6.395.000

Udbetaling:

320.000

Brutto*:

25.377

Netto*:

22.538

Ejerudgift:

6.409

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Se prisportalen Tjek Boliglån

Bestil fremvisning

Edv. Egebergs Vej 1, Sejs-Svejbæk

Nu har I mulighed for at købe et hus med søgrund på 3.722 kvm direkte til Borre Sø og med hjuldamperen Hjejlen sejlende forbi.
Her er egen både-/badebroer med mulighed for sejlads på de smukke Silkeborgsøer, hvor sommeraftenerne kan nydes med sejlture til Himmelbjerget eller havnen i Silkeborg med hyggeligt cafémiljø. Her har I adgang til et aktivt udendørsliv tæt på skovene, Sindbjerg/Stoubjerg og de afmærkede træningsbaner i Linå Vesterskov. Fra huset er der 5-10 minutters gang til Sejs-Svejbæks skole og daginstitutioner. Sejs byder på bl.a. gode dagligvarebutikker, slagter og bager. Der er 10 minutters kørsel til Silkeborg samt nem adgang til motorvejen mellem Aarhus og Herning og få minutters gang til tog- og busforbindelser mellem Silkeborg, Herning og Aarhus.

Villaen er opført med mange akitektoniske detaljer. Udvendig i hvide sten med ensigdig taghældning med tagpap som er renoveret for ca. 8 år siden. Vinduerne er delvis udskiftet. Villaen indeholder entre med trægulv og plads til garderobe. 2 udsigtsstuer inddelt i opholdsstue og spisestue. Herfra udgang til tilbygget udestue med loft til kip. Sælger har tidligere anvendt det til atelier. Indrettet med parketgulv, charmerende murede plantekasser samt brændeovn. Her er ligeledes en smuk søudsigt. 1. sal med fordelingsgang som giver adgang til 2 værelser samt badeværelse med badekar.  Underetage med optimal planløsning med soveværelse og 2 værelser. Der er fra alle værelserne søudsigt.plantegning
plantegning
plantegning