X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3761

Areal/kælder:

134 / 47

Rum:

6

Etager:

3

Grund:

831

Byggeår:

1920 / 1973

Energimærke:

F

Store billeder

Solgt

Enghavevej 23, Alderslyst

Charmerende villa med et samlet etageareal på 181 m2 fordelt på 3 plan centralt beliggende i hjertet af Alderslyst. Villaen er beliggende få hundrede meter til Silkeborg Langsø med Trækstien, som fører til Papirfabrikkens cafemiljø med et fantastisk liv om sommeren. Her findes også Musik- og Teaterhuset, fitnesscenter samt biograf. Fra villaen er tillige gå- og cykleafstand til svømmebad, flere børnehaver, Sølyst Skolen og de mange indkøbsmuligheder på Borgergade med supermarkeder og specialbutikker. Endvidere tæt på tilkørsel til motorvejen, som forkorter transporttiden til og fra byer som Aarhus og Herning.

Villaen har sjæl og charme og er oprindelig på mange områder. Der er derfor mulighed for at sætte sit eget præg på ejendommen. Man træder ind i entréen med den oprindelige trappe til 1. sal. Fra entréen adgang til badeværelse fra 70-erne med såvel bruseniche som badekar. Her er tillige plads til vaskemaskine. Stueetagen består endvidere af sammenhængende lyse stuer, hvoraf spiseafsnittet har plankegulv. I spiseafsnittet er desuden en flot gammel kamin. Køkken med spiseplads og udgang til dejlig lukket have. Endelig er der i stueetagen et soveværelse med skabe.
1. sal indeholder lille repos, skunkrum samt 3 værelser, det ene med skabsvæg og udgang til lille altan.

Kælderen består af praktisk bryggers/værksted med direkte udgang til haven, et stort viktualierum og et disponibelt rum, som sælger har anvendt til systue/arbejdsværelse.

Tilhørende opvokset og ugeneret have med bl.a. frugttræer. Nederst i haven er havehus.

Endvidere carport med redskabsrum.  

Alt i alt en charmerende bolig til børnefamilien eller parret, som ønsker at bo centralt i rolige omgivelser.

plantegning
plantegning
plantegning