X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3784

Areal/kælder:

223 / Nej

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

901

Byggeår:

1972 / 1991

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Ladelundsvej 5, Hvinningdal

I det børnevenlige Hvinningdal på en stille villavej er denne rummelige og gedigne villa skønt beliggende, med udsigt til stort grønt område. Fra boligen er der kort cykelafstand til Hvinningdalskolen, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, indkøbsmuligheder og ikke mindst Silkeborg Langsø og den skønne natur omkring søen, som indbyder til et aktivt udeliv. Fra boligen er der desuden kun kort afstand til midtbyen, hvor bl.a. gågade- og havnemiljøet kan opleves. Her er også nem tilgang til motorvejen, som forkorter transporttiden til og fra eksempelvis Aarhus og Herning.

Boligen fremtræder både indvendigt og udvendigt i en god velholdt stand med kvalitetsmaterialer. Udvendigt fremstår boligen med cementtagsten, hvide mursten samt hvide trævinduer. Indvendigt er boligen velindrettet med en rummelig entré med garderobeplads og klinker. Fra entréen træder man ind i en fordelingsgang med adgang til et stort værelse med indbyggede skabe, som i dag bruges til gæsteværelse. Fra værelset er der adgang til et badeværelse, som er opført med hvide materialer. Endvidere bryggers med klinker og god plads til vaskefaciliteter. Velholdt køkken med kvalitetselementer, hvor der igennem fordelingsgangen er adgang til spisestue med udsigt over haven. Stuen er opdelt i 2 niveauer med plads til den store familie. Fra stuen er der udgang til haven og en ugeneret stenbelagt terrasse, som indbyder til hyggelige stunder med hele familien.

Første sal indeholder 3 store værelser, der evt. kan opdeles. Endvidere stort soveværelse med sydvendt altan med kig udover haven og de grønne områder. Endelig er der et spansk inspireret badeværelse med brus.

Derudover er der stor tilhørende carport med god plads til bilen, samt opbevaringsrum i forlængelse af carport med plads til cykel m.v.

En ejendom som er oplagt til børnefamilien, som sætter pris på en fantastisk beliggenhed, der tilbyder et børnevenligt nærmiljø i topklasse.