X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3808

Areal/kælder:

190 / Nej

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

2081

Byggeår:

1967

Energimærke:

E

Store billeder

Solgt

Julsøvej 274, Sejs-Svejbæk

Højtbeliggende arkitekttegnet søvilla fra 60’erne på unik søgrund på 2.081 kvm direkte til Julsø og med hjuldamperen Hjejlen sejlende forbi forhaven. Villaen er opført i gedigne materialer og er særdeles velindrettet. Her er en optimal udnyttelse af den højtbeliggende udsigtsgrund, hvor udsigten kan opleves stort set fra alle opholdsrum.
Der er mulighed for sejlads på de smukke Silkeborgsøer, hvor sommeraftenerne kan nydes med sejlture til Himmelbjerget eller havnen i Silkeborg med hyggeligt cafémiljø. 2 minutters gang til Ludvigslyst.  Her har man adgang til et aktivt udendørsliv tæt på skovene, Sindbjerg/Stoubjerg og de afmærkede træningsbaner i Linå Vesterskov. Fra huset er der ca.10 minutters gang til Sejs-Svejbæk Skole og daginstitutioner. Sejs byder på bl.a. gode dagligvarebutikker, slagter og bager. Der er 10 minutters kørsel til Silkeborg samt nem adgang til motorvejen mellem Aarhus og Herning og få minutters gang til tog- og busforbindelser mellem Silkeborg, Herning og Aarhus.

Præsentabel flisebelagt indkørsel til ejendommen med opvokset have og tilhørende garageanlæg med depotrum og redskabsrum. Villaen indeholder vindfang, præsentabel hall med trappe til de forskudte niveauer i stue- og overetagen. Stueetagen indeholder stor opholdstue med smuk udsigt til sø og skov, som skal opleves. Herfra udgang til sydvendt udsigtsterrasse. Stor spisestue med plads til hele familien. Et velholdt køkken i forlængelse heraf. Fra spisestuen og køkkenet er der ligeledes en smuk udsigt. Bryggers samt viktualierum.  Desuden gæstetoilet i stueplan. I forskudt plan fra stueetagen er der en arkitekttonisk gennemtænkt og velindrettet værelsesafdeling med stort soveværelse og 2 store børneværelser. Fra alle værelserne er der udgang til svalegang. Der er mulighed for at etablere walk-in fra fordelingsgangen i det store pulterrum. Charmerende oprindeligt badeværelse med bruseniche og badekar.

plantegning
plantegning