X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3817

Areal/kælder:

136 / 32

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

1000

Byggeår:

2001

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Linåbakken 3, Linå

Højtbeliggende nyere opført villa fra 2001 beliggende i den meget aktive by Linå. I byen er der ligeledes dagplejere og sportshal med mulighed for forskellige fritidsaktiviteter. Fra ejendommen er der desuden kun ca. 12 minutters kørsel til torvet i Silkeborg og 29 minutters kørsel til Århus midtby.

Villaen fremstår særdeles velholdt og indflytningsklar. Her er opvarmet garageanlæg med adgang fra de 2 automatiske porte. Herfra direkte adgang til boligen. Villaen indeholder præsentabel entre med stort glasparti  fra gulv til loft. Det giver et godt lysindfald. Herfra direkte adgang til det velindrettede bryggers og et stort badeværelse med element og bruseniche. Køkken/alrummet er velindrettet med mange elementer og fremstår særdeles velholdt. Her kan udsigten nydes til engareal, mens maden tilberedes. Fra alrummets spiseafdeling er der ligeledes en god udsigt fra det dobbelte dørparti til terrassen. Her er rig mulighed for at nyde sommeraftenerne fra det hyggelige terrasseanlæg med pergola eller fra terrassen med hyggelig indrettet bålsted. Stor lys forsænket stue med nyt egeparketgulv og fra karnappen er der udsigt. Fra alrummet er der adgang til 4 værelser, hvoraf det ene er indrettet til soveværelse med skabsvæg. Herfra direkte adgang til badeværelse med hvidt skabselement og bruseniche.

Fra haven er der adgang til stort tørt opvarmet kælderrum på ca. 25 kvm. med mange anvendelsesmuligheder for hobbyrum, multirum eller musikrum.

plantegning
plantegning