X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3831

Areal/kælder:

203 / 68

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

1981

Byggeår:

1967 / 1994

Energimærke:

E

Økonomi

Kontantpris:

4.295.000

Udbetaling:

215.000

Brutto*:

17.068

Netto*:

15.156

Ejerudgift:

5.181

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Se prisportalen Tjek Boliglån

Bestil fremvisning

Almindsøvej 3, Sydbyen

Liebhavervilla i 2 plan velbeliggende på stor naturgrund på 1.981 kvm. Grunden er beliggende direkte op til natur/skovområde, der grænser ned til Lyngsø. Her kan efterårets farvepalet over skoven nydes, og om sommeren er der ideelle solforhold fra den sydvestvendte forhøjede terrasse og svalegang. Fra terrassen er der adgang til hyggelig udestue/havestue. En skøn og unik opvokset have, som skal opleves. Her kan man kan sidde ugeneret, og  haven er tilpasset den moderne børnefamilie, således at den er nem at holde. Ideel til en familie med en hektisk hverdag, der sætter pris på privatliv og stilhed efter en travl dag. Her er kort afstand til Vestre Skole og daginstitutioner samt indkøb og offentlig transport.

Villaen har en velindrettet planløsning, hvor underetagen opleves i åbent plan. En præsentabel indgang/entre med en fordelingsgang, som fordeler til et velholdt gæstetoilet, et stort værelse og et velindrettet og moderniseret køkken/alrum i åben forbindelse med stuen. Her er hyggeligt med brændeovn og en unik udsigt over haven og det til grunden tilstødende store naturområde. Der er udgang til en stor forhøjet terrasse. Yderligere en hyggelig pejsestue med klinker og med loft til kip. Her er et godt lysindfald fra vinduespartiet op til kip. Her er der ligeledes en smuk udsigt over haven og udgang til terrassen. Søkig til Lyngsø efterår og vinter.
I åben forbindelse med køkken/alrummet adgang til bagindgang med  trappe til underetagen.  Fordelingsgang med adgang til velholdt badeværelse med badekar og bruseniche. Stort soveværelse med indbyggede skabe samt udgang til syd-/østvendt svalegang med søkig. Ekstra værelse med skab. Underetagen indeholder 2 store værelser med udsigt til haven, badeværelse med vaskesøjle  og stort disponibelt rum.

Til villaen er der en carport, stor parkeringsplads ved siden af carporten, værksted, overdækket areal til cykler og et redskabsrum/brændeskur.

En unik ejendom, hvor kvaliteten og arkitekturen skal opleves.plantegning
plantegning