X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3688

Areal/kælder:

122 / 17

Rum:

4

Etager:

1

Grund:

910

Byggeår:

1962 / 1998

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Vesterlundvej 22, Virklund

Se årstiderne skifte med en fantastisk farvepalet over Virklund skovene og morgendisen fra Thorsø fra denne enestående højt beliggende villa. Ejendommen er løbende renoveret med bl.a. mahogni vinduer, decra tag og er energioptimeret i 2011 med hulmursisolering. Villaen fremstår således særdeles velindrettet og indflytningsklar. Der er gåafstand til fælles boldbane, skoven, skolesti til Virklund Skole, Virklund Fritidscenter, daginstitutioner og indkøbsmuligheder med dagligvarer, bager og slagter.

Villaen indeholder entré, lyst badeværelse med klinker og gulvvarme. Her er plads til vaskefaciliteter. Stuen er placeret perfekt med den storslåede udsigt over Thorsø som baggrund i stuen. Herfra udgang til anvendelig stor stenbelagt syd-/vestvendt terrasse med automatisk markise. Velindrettet kvalitetskøkken fra Invita i hvide elementer, hvor udsigten ligeledes kan nydes, mens maden tilberedes. Den øvrige del af udsigtsvillaen består af en fordelingsgang fra stuen til forældresoveværelset med indbyggede skabe. Tilbygning med to lyse børneværelser ligeledes med indbyggede skabe og lysindfald fra haven. Opvokset og ugeneret baghave, hvor man bagerst i haven finder udsigtsterrasse med havepavillon.    
Præsentabel forhave med stenbelagt indkørsel. Adgang til usædvanligt stort værksted med tilhørende garage med automatisk port.  

En oplagt villa til førstegangskøberen, den lille familie eller seniorparret.

Det er desuden mulighed for at etablere en 1. sal på ejendommen.


plantegning
plantegning