X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3791

Areal/kælder:

279 / 115

Rum:

8

Etager:

3

Grund:

1509

Byggeår:

1970

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Borghøjvej 7, Virklund

Stor familievilla på 279 kvm. og 115 kvm. kælder for enden af blind vej. Villaen er istandsat i 2008 med kvalitetsmaterialer. Her kan nævnes køkken, badeværelser, gulve, døre, vinduer samt gennemgående gipslofter.
Villaen er velbeliggende i naturskønne Virklund, tæt på skov og sø. Her er let adgang til den storslåede natur. Området er et eventyr for naturelskere, kajakroere, løbere og mountainbikes. Tillige et dejligt børneområde med gå-afstand til Virklund Skole, daginstitutioner, Virklund Fritidscenter med flere aktiviteter og gode indkøbsmuligheder med slagterafdeling og bager.

Familievillaen indeholder i stueetagen rummelig entré. Fordelingsgang til ét værelse. Lyst gæstebadeværelse med klinker og gulvvarme. Rummeligt familiekøkken fra JKE design i åben forbindelse med stor stue, der har udgang til terrassen og haven. Indgang gennem franske døre til nydelig spisestue, som hurtigt kan gøres mere hyggelig og intim ved at lukke de franske døre. Tilmed udgang til terrassen fra spisestuen. Stueplan består endvidere af et værelse, der med fordel kan anvendes til kontor samt ét bryggers med klinker.
1. sal har et utroligt indbydende lysindfald fra de mange vinduer og Velux vinduer. Når man er kommet op af trappen, træder man ind i en hyggelig stor stue med brændeovn og plads til en sofagruppe. Endvidere er der et rigtigt fint badeværelse med kar, brus, gulvvarme og plads til vaskefaciliteter. 2 gode børneværelser i en indretningsvenlig størrelse. Master bedroom med udgang til altan, hvorfra udsigten til skoven kan nydes.
Kælderen indeholder stort aktivitetsrum med utallige anvendelsesmuligheder. Her er plads til at holde store familiefester og mulighed for at børnene/teenagerne kan have deres eget fristed.
Endvidere i kælderen en stor garage med plads til to biler, værksted og cykler.
Udenfor venter en skøn og solrig have og en stor syd-/vestvendt terrasse, der samtidig er helt ugeneret. Haven er særdeles velanlagt med opvoksede træer, som giver et skønt udemiljø med plads til mange aktiviteter. På den store terrasse er der god plads til at dække op til familiemiddag på terrassen.  
  
Kvalitets garage fra 2017, der er isoleret. Garagen er med elport, troltexloft samt tilhørende hobbyrum.      

En ejendom, der med de 5 værelser, vil være oplagt for en sammenbragt familie eller familien, der bare ønsker god plads. Boligen er indflytningsklar og flyttekasserne skal bare pakkes ud. Endvidere er der mulighed for at drive selvstændigt erhverv fra ejendommen.plantegning
plantegning
plantegning
plantegning