X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3848

Areal/kælder:

186 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

785

Byggeår:

1976

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Sagasvej 6, Hvinningdal

Indflytningsklar arkitekttegnet etplansvilla i bemærkelsesværdig velholdt stand. Villaen er beliggende i lukket børnevenligt kvarter med skønne fællesarealer og tæt på naturskønne områder. Et yderst attraktivt område for børnefamilien, der ønsker gåafstand og et rigtig godt stisystem til indkøb, daginstitutioner, sportsfaciliteter og Hvinningdalskolen.

Villaen, der er opført i slut 70erne og er utrolig velholdt og indflytningsklar. Tilhørende carport og i forlængelse heraf opvarmet værksted/redskabsrum, der kan benyttes til viktualierum.  
Villaen er opført i brunlige sten med k21 tegltag med forskudt taghældning og det fornemmes hurtigt, at der er brugt gedigne materialer igennem hele huset. Skøn og velanlagt have med overdækket syd-/vestvendt terrasse, hvor solen kan nydes til fulde.

Man bydes velkommen til denne ejendom fra en velanlagt indkørsel til den overdækkede carport/indgangsparti. Herfra adgang til ejendommens bryggers/entré. Der er i hele huset loft til kip, hvilket giver en helt speciel rummelighed. Velholdt originalt køkken med god plads til hårde hvidevarer og spiseplads. Herfra adgang til husets 4 værelser. 3 værelser i samme størrelse som er oplagte til børneværelser eller kontor. For enden af gangen er husets soveværelse, hvorfra der også er direkte adgang til badeværelset. Der er en oplagt mulighed for at lave hems i børneværelserne, da loftshøjden er til det. Fra køkken og værelsesafdeling er der ligeledes adgang til stue/alrum, hvor hele familien kan nyde hinandens selskab. Her er både pejs og brændeovn samt et godt lysindfald fra de mange vinduespartier. Der er yderligere udgang til stor overdækket terrasse.

Tilhørende gæstetoilet.

Hyggelig lille have, der ligeledes er utrolig velholdt og nem at hold.

plantegning