X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3856

Areal/kælder:

149 / 90

Rum:

6

Etager:

2

Grund:

1255

Byggeår:

1961 / 1967

Energimærke:

F

Store billeder

Solgt

Virklund Skolesti 1, Virklund

Her har I muligheden for at bo centralt i det attraktive Virklund med kort afstand til Virklund Skole, indkøb og 100 meter til offentligt areal ved Thorsø, hvor man kan bade eller tage en kajaktur. I området er der gode muligheder for naturoplevelser, bl.a. i skoven, hvor der er afmærkede vandreruter og mountainbikespor, som en del af Silkeborg Outdoor Hovedstad. Desuden kort afstand til den populære badesø, Almind Sø, som et skønt udflugtsmål. Virklund har et meget aktivt lokalmiljø og en velfungerende sportsforening for hele familien.

Familievillaen har en spændende indretning og indeholder bl.a. en stor entré/fordelingsgang, 3 værelser med mulighed for at etablere flere. Det store soveværelse har to sammenhængende gennemgangsværelser, som også kan bruges til walk-in eller kontorplads. Huset har 2 lyse badeværelser med gulvvarme.

Boligens hjerterum er et stort køkken alrum med stor spiseplads og hyggekrog. Køkkenet et stilrent sort køkken fra KVIK. Derudover er der nedgang til en nedsænket tv-stue og praktisk bryggers. Fra køkken alrummet er der også udgang til en skøn, solrig og sydvestvendt træterrasse samt den store regulære have, der indbyder til leg og spil. Fra terrassen er der et dejligt kig til Thorsø.

Kælderplan er på 90 m² med mange anvendelsesmuligheder. Den består af flere gode disponible rum, badeværelse og køkken, viktualierum og egen indgang.


plantegning
plantegning