X

Fakta om boligen

Sagsnr:

E2278

Areal/kælder:

179 / Nej

Rum:

8

Etager:

2

Grund:

0

Byggeår:

1918

Energimærke:

E

Store billeder

Solgt

Christian 8.s Vej 28, 2., Silkeborg Midtby

Bo i hjertet af Silkeborg. En ejerlejlighed på 179 kvm opført i en charmerende byggestil som oser af historie og respekt for arkitekturen. Skoven danner rammen og fornemmelsen af, hvor tæt man er på Silkeborgs mest attraktive turistmål, Hjejlen, når den sejler forbi og damper. Her er muligheden for at opleve det pulserende midtbyliv med kun få minutters gang til gågaden. Her kan alle midtbyens muligheder opleves med cafemiljø, jazz og kulturelle arrangementer. Træder man modsat ud i gårdhaven, er man kun få minutters gang fra åen, havnemiljøet og skoven.  Fra lejligheden er der en naturskøn udsigt over åen og derudover også kort gåafstand til skoven og Indelukket, som indbyder til et aktivt udeliv med flere løbe-, cykel- og gåruter. En fredelig ejendom kun bestående af 3 lejligheder med et godt fællesskab i opgangen.

Lejligheden er unik og fremstår i to plan med en god lofthøjde.  Der er 7 værelser, som gør lejligheden attraktiv for en børnefamilie, som ønsker at bo midt i byen. Nederste plan er lejlighedens hjerte og livsnerve, som består af entré med plankegulv. Herfra adgang til toilet. Stor stue i åben forbindelse med spisestue, ligeledes med fyrtræsplankegulve og flotte detaljer i loftet som minder om huset oprindelse. Udsigtsstue med ugeneret altan, hvorfra den utrolige udsigt over Silkeborg, åen og skoven kan nydes. Her finder man roen i en travl hverdag og får fornyet energi. Fra køkkenet kan udsigten ligeledes nydes, mens maden tilberedes. Fra køkkenet er der en bagtrappe, der fører ned til vaskekælder og depotrum. Tagetagen fremstår med synlige bjælker, der falder i god harmoni med gipslofterne. Et velindrettet repos som anvendes til kontor. Stort soveværelse med tilhørende walk-in closet samt kontor og et værelse. Hertil kommer 3 disponible rum, som er bevaret i oprindelig stil. Bagtrappe til kælderen. De 3 disponible rum kan lægges sammen og skabe et stort ekstraordinært rum. På tagetagen kan den ekstraordinære udsigt inddrages og berige tagetagen ved at skabe en rooftop over Silkeborgs tage med en tagterrasse. Lejligheden fremstår med lydtætte vinduer mod vejen.

Desuden er der til lejligheden fælles gårdhave, stor ugeneret fælles have som er skønt indkranset af træer, buske og med græsplæne. Tilhørende fællesgård med parkring og egen carport.

En udsædvanlig sammensætning af beliggende, udsigt, historie og arkitekttur gør denne liebhaverlejlighed særdeles attraktiv for den kræsne køber, som ønsker noget helt unikt.  plantegning
plantegning