X

Fakta om boligen

Sagsnr:

G2240

Areal/kælder:

0 / Nej

Rum:

0

Etager:

0

Grund:

859

Byggeår:

0

Energimærke:

Store billeder

Solgt

Kollerhus 126, Kollerhus

Dejligt beliggende sommerhusgrund på 859 m2 i det naturskønne område Kollerhus. Her er man i nærkontakt med naturen med det store nærliggende naturområde ved Bøllingsø, her har Skov- og Naturstyrelsen etableret en sø på ca. 360 ha omgivet af ca. 475 ha marker, enge, overdrev og krat. Hvor der er rig mulighed for et aktivt udeliv med flere naturskønne løbe-, cykel- og gåruter. Her er ligeledes kort afstand til golfbane, put and take sø, campingplads med kiosk samt få minutters kørsel til motorvejen mod Herning og Aarhus. Ligeledes kun en kort køretur til Silkeborg centrum, hvor gågade-, havne- og cafémiljøet kan opleves.

Bølling Sø giver publikum adgang til de fredede arealer. Der er afmærket en natursti på 12 km rundt om søen. Der er etableret opholdsarealer med borde og bænke ved de anlagte p-pladser. Et par gamle jagthytter kan bruges som madpakkehuse. Ved p-pladsen syd for Dværgebakke nær Kragelundvej findes der toilet og informationspavillon, borde, bænke, bål- og grillsteder samt en teltplads. Ved Hærvejsruten nordøst om søen er der mulighed for primitiv overnatning.

Går du med drømme om, at bygge dit helt eget unikke fritidshus. Er det en oplagt mulighed for, at bygge et fantastisk fritidshus i et fantastik område.

Der er på grunden opvoksede frugttræer