X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3887

Areal/kælder:

60 / Nej

Rum:

3

Etager:

1

Grund:

916

Byggeår:

2000

Energimærke:

Store billeder

Solgt

Kollerhus 124, Kollerhus

Sommerhus opført i år 2000 på dejlig grund på 916 kvm i det naturskønne område Kollerhus. Her er man i nærkontakt med naturen med det store nærliggende naturområde ved Bøllingsø, hvor der er rig mulighed for et aktivt udeliv med flere naturskønne løbe-, cykel- og gåruter. Her er ligeledes kort afstand til golfbane, put and take sø samt få minutters kørsel til motorvejen mod Herning og Aarhus. Ligeledes kun en kort køretur til Silkeborg centrum, hvor gågade-, havne- og cafémiljøet kan opleves.

Sommerhuset er opført med en god sans for finish og godt gedigent håndværk. Boligen er velindrettet med et rummeligt køkken/alrum med plads til både spiseplads og fællesareal, hvor hele familien kan nyde hinandens selskab. Her er ligeledes indrettet med en hyggekrog. Nydeligt badeværelse med bruseniche og klinker med el gulvvarme. 2 gode store værelser som i dag benyttes til soveværelse og børneværelse, her er plads til eksempelvis køjesenge så hele familien kan samles til overnatning. Husets leverum er uden tvivl det store og åbne køkken/alrum med loft til kip og spiseplads. Herfra er der åben forbindelse til en skøn og ugeneret træterrasse, hvor den danske sommer kan nydes til fulde midt i de rolige og naturskønne omgivelser. Huset er frostfrit og kan opvarmes med varmepumpe.

Derudover er der for nyligt opført delvis overdækket carport med adgang til 2 gode redskabsskure, hvor der kan være plads til græsslåmaskine og lign.

Så går du med drømmen om et fristed midt i naturskønne omgivelser, er dette sommerhus absolut et nærmere kig værd.

plantegning