X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3439

Areal/kælder:

112 / 63

Rum:

4

Etager:

2

Grund:

1010

Byggeår:

1965 / 1966

Energimærke:

F

Økonomi

Kontantpris:

1.895.000

Udbetaling:

95.000

Brutto*:

7.833

Netto*:

6.832

Ejerudgift:

2.402

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

Sensommervej 168, Resenbro

2 plans villa på 175 etagemeter beliggende direkte ud til skoven og den smukke natursti, der snor sig gennem Søhøjlandet. Boligen er beliggende på en skøn naturgrund, hvor man fra den sydvendte terrasse kan sidde ugenert og have naturen på meget tæt hold. Beliggende i roligt og børnevenligt område  for enden af lukket stikvej. En unik beliggenhed, idet man ud over at være tæt på naturen også har mulighed for inden for 5 minutter at have adgang til indkøb, off. transport, en af Danmarks bedste golfbaner, badesøen Schobyes Sø. Ligeledes børnevenlig adgang til skole og daginstitution via naturstien, som desuden giver en fantastisk smuk cykeladgang til Silkeborg midtby. Den aktive familie har rig mulighed for at være aktiv med flere løbe-, cykel- og gåruter i den omgivende natur. Derudover kun få minutters kørsel til Silkeborg midtby samt gode adgangsforhold til motorvejen.

Villaen er løbende vedligeholdt. Bl.a. er der i de seneste år efterisoleret i loft og hulmur, delvist udskiftet vinduer og taget er skiftet i 2014. Yderligere vedligeholdesfrit udhæng, nyere undertag, tagrender og nyere radiatorer.

Man bydes velkommen til ejendommen via en forhave, som er nem at holde. Endvidere stor flisebelagt indkørsel og muret garagebygning med elektrisk port. Boligen har en god planløsning, som er meget velegnet til børnefamilien. Stueplan består af funktionel entré med plads til garderobe. Fordelingsgang, hvorfra der er adgang til oprindeligt velholdt badeværelse med bruseniche, badekar og klinker. Endvidere adgang til 3 værelser og kælder. Stor og lys vinkelstue med egeparket som er inddelt i opholdsstue og spisestue. Fra opholdsstuen er der udgang til overdækket sydvendt terrasse.  Fra stuen er der ligeledes adgang til køkkenet med nyere elementer fra VordingborgKøkkenet. Tilhørende kælder med god lofthøjde og 3 brugbare disponible rum, teknikrum og værksted/vaskerum. Fra kælderen er der direkte udgang til indkørsel. Kælderen har mange anvendelsesmuligheder som eksempelvis, kontor og aktititets-/hobbyrum.

Haven er velegnet til en familie, som sætter pris på udeliv. Her er anlagt bålsted, drivhus, legeområde, og i haven er der flere frugttræer.

En villa, hvor grunden absolut skal opleves.

Derudover tilhørende overdækning til haveredskaber og brænde m.v. samt en dejlig baghave med gode solforhold og en skøn vedligeholdelsesvenlig forhave.

plantegning
plantegning