X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3893

Areal/kælder:

190 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

733

Byggeår:

2018

Energimærke:

A2015

Store billeder

Solgt

Solbakkevej 18, Sydbyen

I attraktive Sydbyen er denne villa velbeliggende med udsigt til Mariehøj Kirke. En bolig fra Skanlux for den kvalitetsbevidste familie. Fra ejendommen er der kun kort afstand til skole, daginstitution og fritidsaktiviteter. Endvidere kort afstand til indkøbsmuligheder og skøn natur. Bl.a. er der indenfor få minutters gang Sydbyparken med legeplads m.m. Yderligere kan der indenfor gå-/cykelafstand nås Silkeborg Langsø, Lyngsø, Ørnsø og Almindsø, hvor der er rig mulighed for gå - og løbeture i den flotte natur. Der er endvidere gåafstand til offentlig transport samt Silkeborg centrum, hvor byens caféer samt gågaden kan nydes.

Villaen er opført i 2018 med fokus på kvalitet, komfort, energi- samt vedligeholdelsesvenlige løsninger som gør at huset har lave driftsomkostninger. Her kan bl.a. nævnes, at boligen har genvex-anlæg samt gulvvarme overalt. Udvendigt fremstår boligen med built-up-tag med sort zink-inddækning, flot sortpudset facade og vedligeholdelsesvenlige 3-lags træ/alu-vinduer.

Huset er godt tilbagetrukket fra vejen uden generende trafik og indkig fra fortovet. Den store og flotte terrasse lavet i brede planker vender helt rigtig mod sydvest. Huset ligger højt i forhold til naboerne mod sydvest, så når den nyplantede hæk vokser lidt, er man helt ugeneret for omgivelserne. Der ligger mange gode stunder og venter på denne meget hyggelige terrasse med mange kroge. Man får en god fornemmelse allerede, når man træder ind i entreen. Her lyst og lækkert med højt til loftet. Den lange og åbne gang samler huset flot med en funktionel indretning. Der er tænkt over detaljerne, og man fornemmer straks, at huset er arkitektegnet netop til denne grund. Selvom det er et nyt moderne hus, er her masser af varme og hygge, ikke mindst skabt af de brudfarver af det populære produkt “Kabe”, der giver en hel speciel effekt. I den ene ende af huset er børneafdelingen med flot badeværelse, og i den anden ende er opholds- samt forældreafdelingen med eget bad og walk-in.

Husets hjerte er absolut det knap 45 m² store køkken/alrum med store vinduespartier helt til loftet og udgang til terrassen. Fra TV reklamerne genkender man det raffinerede kvalitetskøkken “RAW” fra Svane, der er kendetegnet med de flotte lameller i røget eg. Øen med den lille spise- og samtaleplads er elegant og praktisk. Detaljen med køkkenskabe helt til loft skaber en herlig “koge-alkove” oplyst med spots. Stuen er adskilt fra alrummet som en forskudt etage med et par trin ned og skaber et rum for sig og alligevel åben. Man overraskes når skabet ved siden af køkkenet åbnes, her gemmer sig nemlig et herligt viktualierum med god plads til rødvinen og andet godt.

Alt i alt en flot rummelig gennemtænk villa med masser af kvalitet.

Bestil en fremvisning allerede i dag på tlf. 86826000.plantegning