X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3790

Areal/kælder:

197 / Nej

Rum:

7

Etager:

2

Grund:

973

Byggeår:

1969

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Borresøvej 9, Sejs-Svejbæk

Familievilla - velbeliggende på en af Sejs-Svejbæks mest attraktive veje. Fra 1. sal er der et flot kig til skoven, og man fornemmer søen i baggrunden. Her er ligeledes udsigt til Sindbjerg og Stoubjerg. En unik beliggenhed i et roligt og lukket område tæt på flere dagligvarebutikker og med stiforbindelse til skole/børnehave og til Borresø, hvor der er fine muligheder for badning og isætning af kano/kajak. Dette skaber grundlag for efter en travl arbejdsdag at nyde sommeraftenerne med sejlads til Himmelbjerget eller mod havnen i Silkeborg med et hyggeligt cafémiljø. Sejs-Svejbæk byder på meget flot natur, der giver mange muligheder for et aktivt fritidsliv. Området er meget børnevenligt med trafiksikkert stisystem til skole og daginstitutioner. Fra boligen er der 10 minutters kørsel i bil eller bus til Silkeborg, 5 minutter til motorvejen og det samme til Sejs-Svejbæk togstation.

Villaen, der er opført i 2 plan er særdeles velholdt og løbende renoveret - bl.a. kan nævnes nye mahogni vinduer og døre samt etablering af stor altan på 1. sal mod syd (2010). Villaen er lys og venlig grundet den store loftshøjde og et godt gennemgående lysindfald. Den indeholder en præsentabel entré med adgang til en hyggelig stue med skibsplankegulv og plads til et langbord og sofagruppe. Herfra åben adgang til kontor med godt lysindfald fra haven. Særdeles hyggeligt køkken fra Bøgehjul med adgang til rummeligt bryggers med plads til vaskefaciliteter mv. Villaen rummer to badeværelser i stueplan. Det ene med dobbelt håndvask og badekar - det andet med bruseniche - begge med gulvvarme. Dertil stort soveværelse med indbyggede skabe og dejligt stort vindue mod haven. Trappe til 1. sal, som består af opholdstue med brændeovn og udsigt over skovene. En lang fordelingsgang med masser af skabsplads fører frem til 3 store børneværelser, som med fordel kan anvendes til børne-/teenagerafdeling. Fra altanen fører en funktionel cirkel trappe ned til den dejlige og ugenerte have med stor græsplæne og gode terrasser samt en særdeles charmerende blodbøg midt i haven.

Det oprindelige sommerhus står stadig på grunden og er meget anvendelig til pladskrævende hobbyer eller opmagasinering. Der er en flot stenbelagt indkørsel med plads til to biler samt carport med redskabsrum/cykelskur.

Det bemærkes, at K2'er og K3'er i tilstandsrapporten alene er på tilhørende carport og sommerhus.

plantegning
plantegning