X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3901

Areal/kælder:

123 / Nej

Rum:

4

Etager:

1

Grund:

878

Byggeår:

1960

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Lærkevej 4, Silkeborg Midtby

Blot 1 km fra Silkeborg Midtby ligger denne gennemrenoverede liebhaverbolig i minimalistisk stil med en fantastisk udsigt over Silkeborg samt en dejlig og ugeneret baghave, hvor der er en usædvanlig ro, selvom ejendommen ligger tæt på byen. Om sommeren kan Hjejlen fornemmes i baghaven. Villaen er opført i kvalitetsmaterialer, som understøtter den gennemførte arkitektur på bedste og fornemste vis. Her kan årstidens skiften over Silkeborg nydes i fulde drag. Fra boligen er der ligeledes gåafstand til Papirfabrikken samt havne- og gågademiljøet, hvor Silkeborgs mange caféer og specialbutikker kan nydes. Boligen er beliggende i et roligt villakvarter med børnevenlig rute til skole, diverse fritidsaktiviteter, boldbane og ikke mindst den smukke natur omkring Silkeborg Langsø, som kan nydes via et veletableret stisystem, som indbyder til et aktivt udeliv med familien. Her er desuden kort afstand til flere indkøbsmuligheder samt få minutters kørsel til motorvejstilkørslen mod Aarhus eller Herning.

Villaen, der er inddelt i flere niveauer, har et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier, hvilket giver boligen en fantastisk rummelighed. Fra entré er der adgang til husets ny opførte badeværelse med gipslofter, væghængt toilet og gulvvarme. Her er kræset for detaljerne bl.a. adskilles bruseniche fra resten af badeværelse med glasvæg. Fra entré er der ligeledes adgang til 2 værelser.  Det nyistandsatte køkken/alrum fra Kvik er i åben forbindelse til stuen. Fra køkken/alrummet en fantastisk udsigt over Silkeborg, hvor man kan øjet kan vandre ud i landskabet. Fra stuen udgang til overdækket terrasse med adgang til lukket have, hvor der er sol fra morgen til aften. I totalt ugeneret have findes gamle frugttræ samt urtehave. Fra stue, der er i forskudt plan, er der nedgang til en hyggelig pejsestue samt husets soveværelse. Her er ligeledes lavet en hems som evt. kan bruges som kontor.  
Den ugenerte baghave er ligeledes et kapitel for sig selv som sjældent opleves så tæt på byen. Her er mange hyggekroge, hvor utallige skønne stunder kan nydes med familie og venner.

Tilhørende isoleret anneks i høj kvalitet med mange anvendelsesmuligheder f.eks. gæsteværelse, liberalt erhverv, kontor, atelier m.m.
Der er ligeledes carport til ejendommen.


plantegning
plantegning
plantegning