X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3908

Areal/kælder:

117 / Nej

Rum:

4

Etager:

1

Grund:

934

Byggeår:

1986

Energimærke:

B

Store billeder

Solgt

Visbyvej 54, Gødvad

Velindrettet og usædvanlig velholdt villa beliggende op til grønt areal. Villaen ligger i børnevenlige Gødvad for enden af blind vej. Der er stisystem til skole og flere daginstitutioner samt få minutters kørsel til motorvejen mod Herning og Aarhus. Ligeledes kort afstand til idrætsfaciliteter og indkøb.  Villaen fremstår indflytningsklar og er løbende renoveret bl.a. med træ alu vinduer fra 2012.
Villaen indeholder rummelig entré med plads til overtøjet, Moderniseret køkken/alrum med køkkenelementer fra 2005.  Køkken-alrummet er veludnyttet med spiseplads samt et flot lysindfald fra de store vinduespartier. Der er ligeledes løbende udskiftet hårde hvidevarer.  I forlængelse af køkken-alrummet er der 2 ens værelser som evt. kan benyttes som børneværelser, det ene værelse med indbyggede skabe. Fra køkken-alrummet er der yderligere adgang til stuen, som er hyggelig indrettet. Fra stuen er der udgang til sydvestvendt terrasse og den velholdte baghave. Stort soveværelse med indbyggede skabe. Herfra adgang til særdeles velholdt badeværelse med nyere element, håndklædetørrer samt bruseniche. Yderligere stort bryggers med klinker og plads til både vaskemaskine og tørretumbler. Her er ligeledes gode opbevaringsmuligheder og plads til overtøjet. Fra bryggers er der direkte adgang til carporten.


Tilhørende stor dobbeltcarport, endvidere er der i forlængelse et stort isoleret værksted/skur på sammenlagt 51 kvm. Opført i lærketræ.

Haven er velanlagt og præsentabel.plantegning