X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3909

Areal/kælder:

169 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

866

Byggeår:

2005

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Buskelundhøjen 196, Buskelund

I det børnevenlige Buskelund har du nu chancen for at erhverve dig denne praktiske og velindrettede etplansvilla fra 2005. Villaen er velbeliggende på lukket stikvej. I området er der veletablerede stisystemer, som gør det nemt at komme til skoler, daginstitutioner, fritidsaktiviteter, indkøb og offentlig transport. Desuden er her kun en kort køretur til Silkeborg centrum, ligesom man hurtigt kommer på tilkørsel til motorvejen, som forkorter transporttiden til bl.a. Aarhus og Herning.

Boligen fremstår pæn og indflytningsklar. Planløsningen er uden spildplads og består af praktisk indrettet bryggers med lyse elementer fra HTH og med plads til vaskefaciliteter samt god opbevaringsplads i de indbyggede skabe. Herfra adgang til børneafdeling med lyst badeværelse, ligeledes med elementer fra HTH, bruseniche og væghængt toilet. To store og lyse børneværelser. Lyst og rummeligt køkken-alrum og stue, der fungerer som husets naturlige samlingspunkt. Fra stuen er der adgang til stor eksklusiv træterrasse, hvor hyggelige stunder kan nydes med hele familien, mens børnene leger i haven.  Køkkenet har elementer fra HTH og har god opbevaringsplads samt kvalitets hårde hvidevarer. Forældreafdelingen er indrettet med stort soveværelse med mange indbyggede skabe samt direkte adgang til badeværelse - også med kvalitetselementer fra HTH i husets gennemgående stil. Husets stue har loft til kip, hvilket giver en rigtig god rummelighed. Endvidere er der centralstøvsuger.

Huset har stor indbygget carport med isoleret redskabsrum, hvor der er god plads til opbevaring.

Haven er rummelig og vedligeholdelsesvenlig.

Alt i alt en bolig, der byder på både energi- og vedligeholdelsesvenlige løsninger samt ikke mindst et børnevenligt nærmiljø i særklasse.

plantegning