X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3915

Areal/kælder:

128 / Nej

Rum:

3

Etager:

1

Grund:

1077

Byggeår:

1972

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Kildetoften 22, Sejs-Svejbæk

På en hyggelig grusvej midt i attraktive Sejs-Svejbæk finder du denne velbeliggende villa, der har ugeneret udsigt til grønt område. Kort afstand til Silkeborgsøerne med mulighed for et aktivt liv i båd og kajak. Sejs er et børnevenligt område med trafiksikkert stisystem til skole og daginstitutioner. Der er gode indkøbsmuligheder og kun få minutters kørsel i bil eller bus til Silkeborg, og fra Sejs er der mulighed for med tog at nå både Aarhus og Silkeborg. Motorvejen giver mulighed for at komme til Aarhus på ca. 20 min.
Ejendommen ligger placeret på en 1.077 kvadratmeter stor grund. Villaen, der har en spændende planløsning uden meget spildplads og med mulighed for en unik indretning, indeholder entre med klinker samt fordelingsgang med parketgulv og indbyggede skabe. Klassisk moderniseret badeværelse med bruseniche. Moderniseret køkken med elementer i hvidt med tilhørende  velindrettet og hyggelig spiseplads. Stor vinkelstue med adgang til udestue. Udestuen er moderniseret med nyere tagplader. Herfra udgang til en skøn og hyggelig syd-/vestvendt terrasse. Soveværelse med udgang til haven. 2 værelser med indbyggede skabe. Moderniseret bryggers med hvide skabselementer.

Der er rig mulighed for boldspil og leg i haven, som giver mange muligheder for en aktiv børnefamilie. Der er rig mulighed for afslapning i den ugenerte have, hvor udsigten til skoven og marken skaber ro i sjælen efter en hektisk dag på jobbet.

Tilhørende garage og værksted.

plantegning