X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3928

Areal/kælder:

189 / Nej

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

575

Byggeår:

2002

Energimærke:

B

Store billeder

Solgt

Wibergsgade 5, Sydbyen

Sjældent udbudt byhus på 189 kvm velbeliggende i et yderst charmerende kvarter i Sydbyen. Ca. 200 meter fra en hyggelig park og få minutters gang Lyngsø og naturskønne omgivelser. Omgivelserne indbyder ligeledes til nydelse af skønne sommeraftener ned til Aggerholm ved Almindsø, de attraktive skove omkring Silkeborg Bad, Ørnsø samt Lunden med smukke bøgetræer ved Silkeborgsøerne. Yderligere er der alene få minutters gang til Banegården og til byens spændende gågademiljø. Villaen er opført i røde sten i 2002 i udvalgte kvalitetsmaterialer og er energimæssigt på et højt niveau. De fremstår i moderne standarder og bekvemmeligheder med respekt for Sydbyens charme.

Huset byder på entré med lyse klinker. Herfra direkte adgang til husets leverum - det store køkken/alrum. Overalt i huset fornemmes det fantastiske lysindfald fra de mange vinduer. Køkkenet er opført som en halvcirkel med god opbevaringsplads i de hvide elementer med mahogni detaljer og kvalitets hårde hvidevarer. Fra det åbne køkken er der direkte adgang til spiseafdeling, hvor det gennemgående materialevalg går igen. Der er ligeledes udgang til haven. Fra alrummet ledes man videre til stor opholdsstue med fyrretræsgulve med godt lysindfald fra den velanlagte have. Der er ligeledes udgang herfra. Stueetagen byder ligeledes på 2 værelser, badeværelse og velindrettet bryggers/baggang med plads til både overtøj og vaskefaciliteter. Første sal på i alt 66 kvadratmeter benyttes i dag til soveværelse, men kan evt. deles op i værelser med god mulighed for hems. Her er loft til kip med store Velux vinduespartier,  som lysner det store rum på en helt speciel måde.

Tilhørende stor indhegnet grund med flere solterrasser. Haven er inddelt i rum, hvor der bagerst i haven en stor legeafdeling med gyngestativ og legeplads. Ligeledes stor carport med plads til 2-3 biler i længden, hvilket sjældent ses i Sydbyen.