X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3878

Areal/kælder:

172 / 20

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

1797

Byggeår:

1969 / 1971

Energimærke:

E

Økonomi

Kontantpris:

3.695.000

Udbetaling:

185.000

Brutto*:

14.688

Netto*:

13.069

Ejerudgift:

3.844

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

Gimlesvej 4, Hvinningdal

Villa velbeliggende på stor naturgrund med fantastisk udsigt over Silkeborg Langsø og skovene. Villaen ligger på en ugenert stikvej. Fra hele husets sydlige side er der en skøn terrasse med muligheder for oplevelsen af, at være på en platform med Silkeborg søerne, Ørnsø og skovene som et billede i baggrunden. For enden af vejen skov og stort naturområde. Her er ligeledes stisystem til Hvinningdalsskolen, indkøb og daginstitutioner.
Fra boligen er der desuden kun kort afstand til midtbyen, hvor bl.a. gågade- og havnemiljøet kan opleves. Her er også nem tilgang til motorvejen, som forkorter transporttiden til og fra eksempelvis Aarhus og Herning.

Boligen fremtræder både indvendigt og udvendigt i en god velholdt stand men samtidig med rig mulighed for, at man selv kan sætte sit personlige præg via en modernisering. Udvendigt fremstår boligen med tegltag med undertag, gule mursten samt trævinduer. Indvendigt er boligen velindrettet med en rummelig entré med garderobeplads og klinker med gulvvarme. Moderniseret gæstebadeværelse med klinker og gulvvarme. Velholdt spisekøkken med fin mulighed for at åbne op til stuen. Fra køkkenet er der adgang til spisestue og pejsestue med udgang til en hyggelig og ugeneret syd-/vestvend stenbelagt terrasse. Værelsesafdeling bestående af soveværelse med faste skabe og udgang til haven samt tilhørende moderniseret badeværelse med bruseniche. 2 gode børneværelser med faste skabe. Endvidere stort bryggers med god plads til vaskefaciliteter.
Boligen indeholder yderligere et stort ekstra disponibelt rum i kælderen med udgang til haven.

Tilhørende garage samt stort værksted. Endelig er der en skøn og vedligeholdelsesvenlig sydvendt have i flere niveauer, der giver rig mulighed for, at børnene kan boltre sig med boldspil og leg.

En ejendom oplagt til børnefamilien, som sætter pris på en fantastisk beliggenhed, som tilmed tilbyder et børnevenligt nærmiljø i topklasse.
plantegning
plantegning