X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3938

Areal/kælder:

96 / Nej

Rum:

4

Etager:

1

Grund:

685

Byggeår:

1962 / 1996

Energimærke:

E

Store billeder

Solgt

Bregnevej 24, Alderslyst

Centralt beliggende 1-plansvilla med kort afstand til alle midtbyens muligheder. Boligen er i gåafstand til indkøbsmuligheder, skole, daginstitution, svømmehal, skøn natur omkring Silkeborg Langsø samt med cykelafstand til Silkeborgs café-, gågade- og havnemiljø. Boligen fremstår velholdt og indflytningsklar samt med en veludnyttet planløsning uden spildplads og en lukket børnevenlig have, som kræver et minimum af vedligehold. Få minutters kørsel til motorvej.

Boligen indeholder entré.  Moderniseret og velholdt køkken/alrum fra 90’erne. Alrummet er med spiseplads og kan fint fungere som familiens naturlige samlingspunkt. Herfra adgang til rummelig stue med udgang til en charmerende udestue. Moderniseret badeværelse med bruseniche og gulvvarme - ligeledes fra 90’erne. Fordelingsgang til 3 rummelige værelser med indbyggede skabe. Fra udestuen udgang til sydvendt og ugeneret terrasse samt lukket have. Tilhørende garage med stort værksted og desuden stort redskabsrum.

En bolig med gode muligheder for det unge par, den enlige med eller uden børn, børnefamilien eller seniorparret, som ønsker en centralt beliggende bolig med kort afstand til alt.
plantegning