X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3949

Areal/kælder:

145 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

1112

Byggeår:

1976

Energimærke:

D

Store billeder

Under handel

Solgt

Herman Bangs Vej 4, Balle

Velholdt og velbeliggende villa på attraktiv lukket villavej tæt ved skov og grønne arealer. Her er mulighed for at opleve naturen på tæt hold med rigt fugle- og dyreliv. Velegnet til børnefamilien, der ønsker at have god plads med en oplevelse af at bo tæt på naturen og samtidig have en børnevenlig beliggenhed med adgang til grønne fællesarealer i området. Her er desuden et godt og veletableret stisystem til Balleskolen, daginstitutioner og indkøbsmuligheder. Tillige cykelafstand til Borgergades "indkøbstorv" samt kun ca. 5 min. kørsel til motorvejen, som gør det nemt at komme til og fra byer som Aarhus og Herning.

Ejendommen er opført med røde mursten og eternittag.  Boligen har en spændende indretning, som består af en lys forgang med klinker. Herfra adgang til gæstetoilet med hvide elementer. Fra forgangen er der adgang til fordelingsgang som leder til husets 4 gode værelser med mange anvendelsesmuligheder, der gør huset oplagt til den store børnefamilie.  Badeværelse med bruseniche, klinker med gulvvarme. Endvidere et badekar.  Fra fordelingsgangen er der ligeledes adgang til lyst spisekøkken med skønt gennemgående lysindfald samt adgang til stort funktionelt bryggers med god opbevaringsplads og plads til vaskefaciliteter. Hjertet i huset er den store stue, hvor der er et dejligt kig til natur og grønt areal i nærheden. Stuen har store vinduespartier samt udgang til velanlagt meget stor terrasse, hvor man kan nyde udsigten og de op til ejendommen tilstødende grønne fælles naturarealer. Haven er  anlagt med store rhondodendron og er særdeles nem at holde.

Endvidere er der garage/værksted med plads til opbevaring af haveredskaber m.v.

Spændende lukket have som tillige er nem at vedligeholde.

Har du lyst til at erhverve en villa, der stort set er indflytningsklar og er beliggende i et yderst attraktivt område, er denne ejendom lige noget for dig.plantegning