X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3951

Areal/kælder:

136 / 65

Rum:

5

Etager:

3

Grund:

1022

Byggeår:

1955 / 1980

Energimærke:

F

Økonomi

Kontantpris:

1.695.000

Udbetaling:

85.000

Brutto*:

7.015

Netto*:

6.118

Ejerudgift:

2.173

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

Øster Bordingvej 53, Øster Bording

I det hyggelige bysamfund Øster Bording finder du denne charmerende villa fra 1955. Boligen er velbeliggende med nabo til den naturskønne banesti, som indbyder til et aktivt udeliv med cykel-, gå- eller løbeturer. Fra ejendommen er der ligeledes cykelafstand til Buskelundskolen og Skægkærskolen, flere indkøbsmuligheder, daginstitution, boldbane, sportshal samt kort gåafstand til off. transport. Øster Bording er generelt præget af mange unge tilflyttere og børnefamilier, og byen er endvidere godt beliggende med kun få minutters kørsel til Silkeborg midtby samt nem tilkørsel til motorvejen, som gør det nemt at komme til og fra byer som Aarhus og Herning. Villaen fremstår utrolig velholdt med respekt for den oprindelige stil. Boligen fremstår således i en præsentabel og indflytningsklar stand.

Boligen består af et samlet etageareal på 191 m2, som er fordelt på 3 veludnyttede plan, som består af en pæn og lys entré. Herfra adgang til pænt gæstetoilet. Stor vinkelstue med brændeovn. Fra stuen er der ligeledes adgang til stor anlagt solterrasse mod syd, hvor utallige solskinstimer kan nydes. Hyggeligt lyst spisekøkken opført i egetræ. 1. salen er velholdt og godt udnyttet. Der er charmerende synlige bjælker og indretningen består af 2 rummelige værelser med god mulighed for kontorplads/børneværelser eller lignende. Endvidere et stort soveværelse med udgang til altan, hvor der er udsigt over den velanlagte have. Nyere badeværelse med brus samt klinker med gulvvarme. På 1. salen yderligere dejligt opholdsrum. Kælderen består af et praktisk bryggers/vaskerum med plads til vaskefaciliteter. Endvidere 2 store disponible rum med mange anvendelsesmuligheder. Tørt værksted/hobbyrum.  Ugeneret og skøn stenbelagt syd-/vestvendt terrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde sommeren med hele familien, mens børnene leger i baghaven. Haven er desuden nem at vedligeholde og er skønt beliggende. Endvidere er der en  stor carport.

Bestil en fremvisning af denne charmerende ejendom, som kunne være en oplagt mulighed for det unge par, børnefamilien eller lign.plantegning
plantegning
plantegning