X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3965

Areal/kælder:

202 / 70

Rum:

7

Etager:

3

Grund:

319

Byggeår:

1900 / 2009

Energimærke:

C

Økonomi

Kontantpris:

3.795.000

Udbetaling:

190.000

Brutto*:

15.616

Netto*:

13.628

Ejerudgift:

3.152

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

Jernbanevej 27, Sydbyen

Bo i hjertet af Silkeborg, hvor du kan leve tæt på naturen og samtidig have gåafstand til byens spændende tilbud. Omgivelserne indbyder til nydelse af skønne sommeraftener ved havnen, det attraktive parkliv i Indelukket ved Gudenåen krydret med stemning af bådene på vandet, skoven og Papirfabrikkens cafemiljø. Ligeledes i gåafstand til Bindslevs Plads, der inviterer til forskellige aktiviteter året rundt.

Det præsentable byhus på hele 272 etagemeter fremstår i dag gennemgående opdateret med respekt for husets oprindelige stil. Udvendigt er byhuset opdateret med vedligeholdsvenlige træ/alu vinduer, zink-kviste og tag fra 2012. Ligeledes opdateret energimæssigt med hulmursisolering i 2017.  

Ejendommen byder bl.a. på et stemningsfuldt orangeri i sydlandsk stil med tekøkken, som skal opleves. Her er lysindfald fra det store gulv-til-loft vinduesparti, som på en varm sommerdag kan skydes til side, og trække den fantasiske gårdhavestemning indenfor. Det sydvendte gårdmiljø er en perle i byen, hvor de lange sommeraftener kan nydes. Herfra adgang til husets stueplan som består af rummelig entré/bryggers i hvide elementer med plads til overtøj og vaskefaciliteter. Direkte adgang til stor stue. Herfra niveauskift til spisestue i åben forbindelse til hvidt velindrettet køkken/alrum,fra 2012 til madentusiasten, som sætter pris på megen bordplads, Quooker, stor kogeplade og dobbelt ovn. Udgang til sydvendt træterrasse med en mindre overdækning, som har mange anvendelses muligheder. Stort badeværelse i minimalistisk stil, spabad, bruseniche, gulvvarme, større spejl og skabsarrangement. Baggang med opgang til 1. sal og adgang til gæstebadeværelse med hvide elementer og bruseniche. 1. sal er renoveret i 2012 med en veldisponeret planløsning med 4 rummelige værelser samt et stort aktivitetsrum, som i dag fungerer som hjemmebiograf med indbyggede skabe. Kælderen består af 4 disponible rum, som sælger i dag anvender til soveværelse, walk-in med indbyggede skabe, kontor og værksted. Der er i boligen indlagt centralstøvsuger.

Tilhørende hobbyrum til pladskrævende hobbyer, carport og portanlæg.  

Et opdateret byhus med plads til selv den store familie, som ønsker at bo i hjertet af Silkeborg og nyde godt af alle byens muligheder.

BEMÆRK hele 272 etagemeter og parkering på egen grund.

plantegning
plantegning
plantegning