X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3958

Areal/kælder:

170 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

846

Byggeår:

2018

Energimærke:

A2015

Økonomi

Kontantpris:

3.595.000

Udbetaling:

180.000

Brutto*:

14.796

Netto*:

12.912

Ejerudgift:

3.361

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

Myntevej 8, Gødvad

Indflytningsklar kvalitetsvilla fra Lasse Larsen Huse. Her får du ikke bare et nyt hus, men også muligheden for at bo i et spændende nyetableret område i Silkeborg og blive en del af fællesskabet. Området er særdeles børnevenligt med lukkede stisystemer, der både fører til skole, børnehave, sportsforening og grønne arealer med masser af plads til spil og leg. Nem adgang til motorvejen mod Aarhus eller Herning og kort afstand til Silkeborg Centrum.

Villaen byder på en moderne og gennemtænkt indretning. Entréen er godt udnyttet med praktiske løsninger med bl.a. adgang til et godt bryggers, hvor der er plads til vaskefaciliteter og teknikrum til opbevaring. Fra entréen træder man ind i det store køkken alrum med dejligt lysindfald fra de store vinduespartier og højt til loftet, hvilket giver en god rumfornemmelse. Hvide velvalgte køkkenelementer fra Svane med bl.a. en stor køkkenø og alt i hårde hvidevarer fra Siemens. Viktualierum tæt ved køkkenet. Fra køkkenet er der udgang til terrasse og have.

Fra køkken alrummet er der halvvæg ind mod den ophævede stue, som indbyder til hygge og har udgang til haven. Fra stuen er der adgang til forældreafdelingen med bad en suite og skabselementer fra Svane. Udover forældreafdelingen er der et kontor og to gode børneværelser og yderligere et badeværelse.

Alt i alt en flot gennemgående stil og særdeles fremtidssikret villa. Energivenlige løsninger med bl.a. 3 lags vinduer, ventilationsanlæg fra Danfoss, der bidrager til et godt indeklima og gulvvarme i hele huset.

Endvidere er der dobbelt carport og et  stort isoleret udhus.

plantegning