X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3975

Areal/kælder:

180 / Nej

Rum:

6

Etager:

1

Grund:

1041

Byggeår:

1972 / 1980

Energimærke:

D

Økonomi

Kontantpris:

2.895.000

Udbetaling:

145.000

Brutto*:

12.370

Netto*:

10.621

Ejerudgift:

3.058

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Bestil fremvisning

NYHED

Dalvejen 52, Balle

Moderniseret 1 plans villa på 180 m2 på blind vej i det børnevenlige Balle. Villaen er højtbeliggende med kig over det store grønne område, som huset grænser op til. Her er kun 5 min. med børnesikre stier og tunnel til Balle Skolen. Gå-afstand til børnehave og indkøbsmuligheder. Her er på få minutter adgang til motorvejen til Aarhus og Herning.

Udvendigt fremstår villaen med gule sten, mahognivinduer fra 2006 og eternittag.

Villaen fremstår indvendigt, som et nyere hus med gennemgående modernisering.
,
Førstehåndsindtrykket når man træder ind i entreen er, at huset er meget lyst og nydeligt med fokus på detaljen. Bryggerset er moderniseret og velholdt med masser af skabsplads. Herfra adgang til to dejlige børneværelser med optimale muligheder for en teenageafdeling med egen indgang. Fra entré adgang til fordelergang, som byder på hele 3 værelser, heriblandt soveværelse med indbyggede skabe og to børneværelser/kontor. Stort moderniseret og eksklusivt  badeværelse med væghængte elementer. Her kan b.la. nævnes  Vola amartur overalt og dobbelt brus, dobbelt vask, spejlarrangement med varme samt Smart Home Phillips Hue belysning, som kan styres via mobiltelefon, Google home eller Apple HomeKit. Nyt køkken fra 2018 med sans for detaljen. Ligeledes opført i kvalitetsmaterialer. Hårde hvidevarer fra AEG b.la. indbygget kaffemaskine, varmeskuffe, lydsvag bordemhætte i stilfuldt og diskret design m.m. Ligeledes kan der nævnes 7 liters Quooker og bredt folde skab i hjørnet. Helt klart et køkken som skal opleves.  Stor åben vinkelstue velindrettet med spiseafdeling med et skønt kig til baghaven og det grønne areal herfra udgang til stor gennemgående træterrasse som er delvis overdækket. Her kan sommeraftenerne  nydes ugeneret, mens børnene leger i den velanlagte have. Opholdsstue i forlængelse med spiseafdelingen, hvor et  flot lysindfald fra de store mahogni vinduespartier kan fremhæves.

Tilhørende frostfrit redskabsrum samt carport.


plantegning