X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3975

Areal/kælder:

180 / Nej

Rum:

6

Etager:

1

Grund:

1041

Byggeår:

1972 / 1980

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Dalvejen 52, Balle

Huset fremstår moderniseret  med nyt køkken og badeværelse fra 2018/2019. Yderst velbeliggende i attraktivt kvarter med udsigt og grund direkte til grønne arealer. Husets  unikke terrassemiljø er også en af huset kvaliteter, som skal opleves.

Fra denne højtbeliggende villa har du kun 5 min. til skole med børnesikre stier og tunnel til Balle Skolen. Gå-afstand til børnehave og indkøbsmuligheder. Her er på få minutter adgang til motorvejen til Aarhus og Herning.

Villaen er gennemgående total moderniseret indvendigt i kvalitetsmaterialer og fremstår yderst indflytningsklar. Førstehåndsindtrykket når man træder ind i entreen er, at huset er meget lyst og nydeligt med fokus på detaljen. Nyt køkken fra 2018 med hårde hvidevarer fra AEG b.la. indbygget kaffemaskine, varmeskuffe, lydsvag bordemhætte i stilfuldt og diskret design m.m. Ligeledes kan der nævnes 7 liters Quooker og bredt folde skab i hjørnet. Stor åben vinkelstue velindrettet med spiseafdeling med et skønt kig til baghaven og det grønne areal herfra udgang til stor gennemgående træterrasse, som er delvis overdækket. Her kan sommeraftenerne  nydes ugeneret, mens børnene leger i den velanlagte have. Opholdsstue i forlængelse med spiseafdelingen, hvor et  flot lysindfald fra de store mahogni vinduespartier kan fremhæves.
Stort bryggers, som er velholdt med masser af skabsplads. Herfra adgang til to dejlige børneværelser med optimale muligheder for en teenageafdeling med egen indgang. Fra entré adgang til fordelergang, som byder på hele 3 værelser, heriblandt soveværelse med indbyggede skabe og to børneværelser/kontor. Stort moderniseret og eksklusivt  badeværelse med væghængte elementer. Her kan b.la. nævnes  Vola amartur med bl.a.  dobbelt brus, dobbelt vask, spejlarrangement med varme samt Smart Home Phillips Hue belysning, som kan styres via mobiltelefon, Google home eller Apple HomeKit.

Tilhørende redskabsrum samt carport.

En villa som helt klart skal opleves på en fremvisning !!

plantegning