X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3948

Areal/kælder:

189 / Nej

Rum:

7

Etager:

2

Grund:

5443

Byggeår:

1969

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Ørevadbrovej 29, Sejling

Ejendommen er beliggende mellem de hyggelige bysamfund Sejling og Serup, som begge er kendetegnet ved et godt sammenhold og flere unge tilflyttere. Her er legeplads samt forsamlingshus, som danner rammer om flere sociale arrangementer i løbet af året. Ejendommen er desuden velbeliggende med kun få minutters kørsel til Silkeborg samt motorvejstilkørslen, som forkorter transporttiden til og fra byer som Aarhus og Herning. Fra boligen er der derudover kort afstand til Skægkær, hvor der er børnehave, skole med skolegang til og med 9.klasse samt mulighed for flere fritidsaktiviteter. Skolebussen samler desuden op lige ved ejendommen.

Ejendommen er ligeledes smukt beliggende på en 5443 m2 stor grund i Søhøjlandet omgivet af storslået natur og smukke jorder. Grunden er opdelt i mindre skov og jordstykke velegnet til lille ponny, høns eller får.  

Man ankommer til ejendommen via en stor grusbelagt gårdsplads, hvor der er god plads til parkering og lign.
Boligen byder på en dejlig stor entré med og pæne klinker med gulvvarme og indbyggede skabe. Fra entréen adgang til åbent opholdsrum med et fantastisk lysindfald fra de mange vinduer. Herfra er der i åben forbindelse adgang til stort spisekøkken med nyere hvide elementer. Her kan b.la. nævnes indbygget opvaskemaskine og masser af skabsplads. Fra køkkenet er der kig til gårdspladsen og Lemming Ådal. I stueplan er der yderligere et nydeligt badeværelse med nyere hvide elementer, klinker og brus. Ligeledes kontor/værelse samt stor vinkelstue med udgang til skøn sydvestvendt terrasse med kig til den ugenerte baghave.

Første salen indeholder soveværelse med tilhørende walk-in og udgang til altan. Moderne badeværelse fra 2014 med badekar, brus, væghængt toilet og gulvvarme. 2 gode børneværelser samt opholdsrum, hvor børnene kan lege.  

På den naturskønne grund finder man yderligere en 112 m2 stor dobbelt garage med god lofthøjde til den 2 søjlet lift.  Her kan b.la. nævnes elektriske porte, udsugningsanlæg samt kraftstik. Tilstødende værksted med god plads til opbevaring, og disponibelt rum som evt. kan benyttes som kontor.

Skøn opvokset have med mange hyggekroge samt stor græsplæne med plads til boldspil og leg.