X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3961

Areal/kælder:

150 / Nej

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

1162

Byggeår:

1987

Energimærke:

A2020

Økonomi

Kontantpris:

4.395.000

Udbetaling:

220.000

Brutto*:

17.465

Netto*:

15.508

Ejerudgift:

3.117

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Se prisportalen Tjek Boliglån

Bestil fremvisning

Havmosevej 7, Sejs-Svejbæk

Liebhaverbolig kun 100 meter fra Snævringen, hvor Silkeborgs største turistattraktion, Hjejlen, kan opleves sejle forbi. Villaen er arkitekttegnet og fremstår helt unik. Fra huset 1. sal og udsigtsaltan, er der et lille kig til vandet og en smuk udsigt til skoven. Her er optimale muligheder for skønt båd- og kajakliv på Silkeborg Søerne samt utallige muligheder for et aktivt liv tæt ved skoven og Sindbjerg og Stoubjerg. Beliggende med stisystem til skole og daginstitutioner. Sejs byder på gode indkøbsmuligheder. Der er få minutters kørsel til  Silkeborg mulighed for fra Sejs at opnå tog- og busforbindelse til Silkeborg og Aarhus. Tilkørsel til motorvej indenfor få kilometer.

Villaen er energioptimeret med solceller fra 2012 og jordvarme. Opført i velvalgte kvalitetsmaterialer med bl.a. arkitekttagrender, teglsten og træbeklædning.

Boligen har en yderst spændende planløsning, som er fordelt på lys entré. Herfra adgang til et lyst værelse. Fra entreen kan man fornemme husets spændende arkitektur med loft til kip. I 2010 er  køkken/alum og bryggers moderniseret med nye ensartede elementer fra Designa. Køkken/alrummet har et flot lysindfald, flotte rustikke klinker og brændeovn. Herfra udgang til syd-/vestvendt træterrasse. Der er adgang til 1. sal fra trappe i køkken/alrum, som også understreger den spændende arkitektur. 1. sal indeholder en svævende balkon, som sælger anvender som udsigtsstue og et stort kontor. Her kan man nyde den storslåede udsigt over skoven og se årstidernes farvepalette. Fra stuen udgang til galvaniseret altan fra 2008. Underetagen byder yderligere på soveværelse med nyere indbyggede skabe, mellemgang - ligeledes med skabe samt lyst badeværelse, der er moderniseret med nyt element fra Designa i 2010. Brusenichen er renoveret i 2005.
Lukket have inddelt i et hyggeligt gårdhavemiljø mellem beboelsesdelen og garageanlægget. Haven er anlagt med græs og bagerst i haven er anlagt bålplads. Op til huset en skøn træterrasse, hvor man har mulighed for at nyde solen det meste af dagen samt nyde roen og høre fuglenes sang.

Tilhørende garageanlæg på 35 kvm  med automatisk port, varmepumpe og  indbyggede skabe. Derudover nyere galvaniseret carport fra 2017 og 2 brændeskure/redskabsrum.
plantegning
plantegning