X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3880

Areal/kælder:

152 / 12

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

542

Byggeår:

1908 / 2009

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Lyngsøvej 23, Sydbyen

I hjertet af Silkeborg tæt ved Lyngsø ligger denne liebhaverbolig, som er opført i velvalgte klassiske materialer.  Villaen ligger skrå overfor lille park ned til Lyngsø og med få minutters gang til skole, daginstitutioner og indkøb. Endvidere få minutters gang til Silkeborgs smukke skove og badesøen Almindsø.  Villaen er opført  i 2007 og er i dag  på  i alt  196 etagemeter, hvor det alene er den udvendige brandvæg mod nabo, som er fra 1908.

Herudover er der et  tilhørende stort værksted samt multirum med brændeovn på ca. 57 kvm. De ekstra kvadratmeter har utallige anvendelsesmuligheder, eksempelvis liberalt erhverv.  Fra den dobbelte flisebelagte indkørsel er der adgang til en stemningsfuld gårdhave, som skal opleves. Herfra adgang til villaens hall med store glaspartier.
Hallen er indrettet med indbyggede kvalitetsskabe fra gulv til loft. Gæstetoilet med velvalgte materialer samt stort velindrettet bryggers med mange skabe. Unik køkken/alrum med  specialdesignet skabe fra Frølund & Skjoldborg i hvidt,  komposit bordplade, Quooker/kværn, gaskomfur, indbygningsovn og amerikansk køleskab. Køkken/alrummet byder på en andersledes og spændende indretning med brændeovn med gennemsyn til stuen samt flot lysindfald og skønt kig til gårdhaven fra de store vinduespartier fra gulv til loft. Trappen til 1. salen er velplaceret og indgår fint i planløsningen. I forlængelse af køkken/alrummet stue med lyst parketgulv og kontor. 1. salen indeholder stor repos med mulighed for at indrette til kontor med bl.a. skydedørsskabe fra gulv til loft samt lyse parketgulve. Fra reposen adgang til  2 værelser med indbyggede skabe samt soveværelse. Værelserne har indbygget hems. Det ene har udsigt til Lyngsø. Tilhørende lækkert badeværelse indrettet med velvalgte materialer med lysindfald fra de 2 veluxvinduer. Her er bruseafdeling, flere skabe samt badekar.

En unik villa, som sjældent udbydes.


plantegning
plantegning
plantegning
plantegning
plantegning