X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V4008

Areal/kælder:

152 / 62

Rum:

4

Etager:

3

Grund:

547

Byggeår:

1926

Energimærke:

E

Store billeder

Solgt

Færgevej 15, Alderslyst

Smuk og velbeliggende ejendom i hjertet af Alderslyst med gå-afstand til centrum og fra 1. sal kig til Silkeborg Langsø. Gåafstand ad Trækstien til  Papirfabrikken med cafemiljø, biograf og fitnesscenter.
Villaen er opført i 3 plan med mange spændende detaljer og gennemtænkt tilbygning i særklasse. Villaen fremstår med delvist skiftede vinduer, rødt tegltag med kviste beklædt med zink, renoveret pudset facade og flot præsentabel nyanlagt forhave og terrasse.
Villaen indeholder hall med trappe til 1. sal og renoveret badeværelse med rød tråd fra resten af huset. I forskudt plan lækkert køkken-alrum med elegant og luksuriøst sort køkken. Store vinduespartier fra gulv til loft, med udgang til haven. Flotte trægulve. Alrummet er  i forskudt plan med stuen, hvor der er højt til loftet, smukt lysindfald og glaspejs. 1. sal indeholder moderniseret toilet  med vola armatur. 3 værelser med trægulve. 2 af værelserne er med walk in, og det ene værelse har udgang til altan. Underetage/kælder med “begrænset højde”. Fordelingsgang med klinker. Vaskerum velindrettet med elementer og herfra udgang til haven samt 2 disponible rum. Tilhørende skøn og opvokset hyggelig have samt carport og redskabsskur.plantegning
plantegning
plantegning
plantegning
plantegning
plantegning