X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V4009

Areal/kælder:

117 / 91

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

625

Byggeår:

1962 / 1974

Energimærke:

F

Store billeder

Solgt

Sejlingsvinget 6, Sejling

Klassisk rødstensvilla som er omfattende moderniseret, er beliggende i det hyggelige bysamfund Sejling. Området er kendetegnet ved et godt sammenhold og flere unge tilflyttere. Her er nærliggende legeplads samt forsamlingshus, som danner rammer om flere sociale arrangementer i løbet af året. Sejling er desuden velbeliggende med kun få minutters kørsel til Silkeborg samt motorvejstilkørslen, som forkorter transporttiden til og fra byer som Aarhus og Herning. Fra boligen er der derudover kun kort cykelafstand til Skægkær, hvor der er børnehave, skole med skolegang til og med 9.klasse samt mulighed for flere fritidsaktiviteter. Skolebussen samler desuden op i Sejling.  

Boligen fremstår i en indflytningsklar og moderniseret stand med bl.a. løbende udskiftede vinduer ca. i 2007. Indvendigt er boligen godt udnyttet og består af en rummelig entré med klinker og spots samt plads til garderobe. I åben forbindelse herfra adgang til 3 lyse værelser, alle med kig til haven. Fra fordelingsgangen er der ligeledes adgang til nydeligt badeværelse med nyere elementer, brus og gulvvarme. Stort køkken-alrum med plads til hele familien. Her er hvide køkkenelementer fra 2009. Fra alrummet er der direkte adgang til hyggelig niveaudelt stue med brændeovn og udgang til en skøn overdækket og ugeneret sydvendt terrasse med gode solforhold.
Ligeledes god brugbar kælder. Her er vaskerum med god skabsplads til opbevaring, grovkøkken med direkte adgang til garage. Yderligere to store disponible rum som er yderst brugbare med god loftshøjde og et fint lysindfald. I kælderen stort badeværelse med elementer fra 2009, brus og badekar.

Kælderen kunne evt. bruges som teenageafdeling med egen udgang.

Haven er opvokset med træer og buske samt flere hyggelige kroge.

Haven er nem at vedligeholde, så der er mere tid til at nyde sommeraftenerne på terrassen.
plantegning
plantegning