X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3782

Areal/kælder:

166 / 69

Rum:

5

Etager:

2

Grund:

3179

Byggeår:

1975 / 1988

Energimærke:

C

Økonomi

Kontantpris:

3.795.000

Udbetaling:

190.000

Brutto*:

15.091

Netto*:

13.399

Ejerudgift:

4.982

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Se prisportalen Tjek Boliglån

Bestil fremvisning

Sleipnersvej 22, Hvinningdal

Familievilla velbeliggende på 3.179 m2 stor naturgrund midt i attraktive Hvinningdal. Villaen har en stor græsplæne og er omkredset af skov. Her kan man bo helt ugeneret. Sleipnersvej er en lukket børnevenlig vej i et skønt naturområde, hvorfra der er cykelafstand til Silkeborg midtby. Endvidere er der gåafstand til skole, daginstitution, off. transport samt tæt på indkøbsmuligheder m.v. Nærmiljøet byder på skøn natur, hvor der bl.a. for enden af den lukkede vej er tilgang til skov og desuden kort afstand til Silkeborg Langsø og naturen deromkring. Så her er rig mulighed for et aktivt udeliv.

Denne familievilla fremstår i to plan med en særdeles veldisponeret planløsning. Villaen er opdateret med ovenlysvinduer i køkken, stue, badeværelse og 2 værelser. Det giver et strålende lysindfald til ejendommen og trækker naturen med ind i villaen. Fra alle husets rum kan man se den fantastiske natur og nyde de skiftende årstider. Boligen består af entré med klinker og gulvvarme. Stort køkken i hvide elementer. Køkkenet ligger i åben forbindelse med stuen som har hele 3 ovenlysvinduer, som giver et strålende lysindfald. Gennemgående lyst parketgulv. Endvidere er der brændeovn, som spreder varme på en kold dag. Herfra udgang til syd-/vestvendt altan og svalegang, som strækker sig langs villaen. Her kan de lange sommeraftener nydes med udsigt til den omkredsende natur. Badeværelse i hvide elementer, sort granitgulv, gulvvarme, badekar/brus og masser af lys fra ovenlysvindue. Stort soveværelse med originale fyrretræsplanker og udgang til svalegang. Endvidere 2 værelser med originale fyrretræsplanker og udgang til svalegangen. Det ene med walk-in. Et tredje værelse med indbygget skab samt et strålende lysindfald fra ovenlysvinduet. Gæstetoilet i hvide elementer og gulvvarme. Rummeligt bryggers med plads til vaskefaciliteter og overtøj. Kælderen består af opvarmet vaskerum/entré med indgang direkte fra garagen. I forlængelse af garagen er der et stort værksted til pladskrævende hobbyer m.v.
På den store grund findes utallige hyggekroge, ligesom der er mulighed for sjov og leg i skoven og på den store græsplæne. Her kan bl.a. nævnes skøn østvendt stenbelagt terrasse, hvor morgensolen kan nydes.    
Den perfekte bolig til familien som ønsker at bo i naturen med kort afstand til Silkeborg og byens mange muligheder.


plantegning
plantegning