X

Fakta om boligen

Sagsnr:

E2287

Areal/kælder:

97 / Nej

Rum:

2

Etager:

1

Grund:

0

Byggeår:

2003

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Papirfabrikken 14, 3., Silkeborg Midtby

Sjældent udbudt udsigtslejlighed på 3. sal i Havnehusene. Her kan man kan nyde de rolige og fredelige omgivelser samt opleve den hyggelige stemning med Gudenåen og faunapassagen, havnemiljøet med Hjejlen og ikke mindst Papirfabrikken med den dynamiske stemning, der oser af liv og hygge med caféer, restauranter og biograf.
Placeringen er unik i Silkeborgs bykerne med faunapassagen og Jysk Musik Teaterhus som nabo. Kun 2 minutters gang til gågaden. Omkring Havnehusene er gamle renoverede bygninger, bl.a. Kedelhuset, Mediehuset og skoven. Du har egen parkering og stort pulterum i ejendommens kælder samt adgang herfra med elevator direkte til din lejlighed. I ejendommen er der dørtelefon.
Lejligheden fremstår indflytningsklar og er siden ejendommens opførelsestidspunktet  i 2003 moderniseret med nye elementer i køkken og i badeværelse. Her kan ligeledes fremhæves de flotte store udsigts-vinduespartier, som giver et dejligt lysindfald. Der er udgang til stor altan, hvorfra man kan nyde udsigten og de fantastiske omgivelser, der omkranser ejendommen samt sidde og nyde solen i familiens eller vennernes selskab.

Lejligheden indeholder entré,  badeværelse moderniseret med sort element og bred bruseniche. Her er plads til vaskefaciliteter.  Stort åbent og lyst køkken/alrum/stue ligeledes med sorte elementer og med udgang til den skønne altan. Fra spiseafdelingen er der flot udsigt ned til Gudenåen fra stort vinduesparti med fransk altan. Endvidere soveværelse med indbyggede skabe.

plantegning