X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V4038

Areal/kælder:

205 / Nej

Rum:

8

Etager:

2

Grund:

1313

Byggeår:

1978 / 1987

Energimærke:

B

Store billeder

Solgt

Højmarksvænget 99, Balle

Velholdt villa i 2 plan velbeliggende i lukket og børnevenligt villakvarter med veletablerede stisystemer samt med kort afstand til Silkeborg midtby. Ejendommens beliggenhed og indretning henvender sig bl.a. til børnefamilien. Boligen ligger på en stor grund på 1.313 m2 med flere hyggelige terrasser. Haven er ligeledes opvokset med flere frugttræer og med direkte adgang til skov og stisystemer. I forlængelse af Højmarksvænget er der adgang til et stort naturområde med en stor offentlig legeplads, sø og petanquebane, hvor børnene kan boltre sig i timevis. Ligeledes særdeles aktiv og veldrevet frivillig grundejerforening. I området er asfalterede cykel- og vandrestier med belysning. Fra boligen er der cykelafstand via sti til skole, daginstitution, indkøb, off. transport og midtbyen. Der er desuden nem tilgang til motorvejen, så man hurtigt kan komme til og fra byer som Herning og Aarhus.

Boligen indeholder et rummeligt bryggers med klinker og god plads til både garderobe, opbevaring samt vaskefaciliteter. Ligeledes entré som åbner op til resten af huset. Herfra er der b.la. adgang til stort, lyst køkken-alrum og spisestue med gulvvarme, nyere lyse elementer samt hårde hvidevarer. Spisestuen har et godt lysindfald fra den ugenerte baghave og de store vinduespartier. Her er ligeledes flere udgange til haven og de overdækkede terrasser, hvor der er rig mulighed for at nyde sommeraftenerne med hele familien, mens børnene leger i haven. Stueplan indeholder yderligere 3 gode værelser og et badeværelse i oprindelig stil.

Derudover indeholder boligen en veludnyttet 1. sal med 3 værelser. Ligeledes stor opholdsstue, badeværelse og udgang til sydvendt altan.

Tilhørende carport og i forlængelse heraf et fint værksted med plads til haveredskaber, cykler m.v. Der er yderligere plads til trailer/campingvogn på grunden.

Samlet set en bolig for børnefamilien, som sætter pris på en rolig, børnevenlig og samtidig central beliggenhed.
plantegning
plantegning