X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V3870

Areal/kælder:

171 / 99

Rum:

7

Etager:

2

Grund:

946

Byggeår:

1957 / 1967

Energimærke:

C

Store billeder

Solgt

Sleipnersvej 7, Hvinningdal

Liebhaverbolig på 189 etagemeter velbeliggende på unik naturgrund med direkte adgang til skov samt udsigt til Silkeborg Langsø. Det er en sjældent udbudt perle i det attraktive Hvinningdal med mange børnefamilier. Boligen byder på en spændende planløsning i 2 plan og en stor nyere opført carport på 48 m2. Villaen fremtræder særdeles velholdt og er løbende moderniseret med bl.a. mahogni vinduer og glaseret tegl.

Det er ideelt beliggende for en stor børnefamilie, der ønsker at kunne trække sig tilbage efter en travl hverdag, hvor skoven giver ro, og her kan opleves et rigt dyreliv, men samtidig muliggør at dagligdagen fungerer optimalt med skolen, idrætsfaciliteter, indkøb og offentlig transport indenfor 5 minutters gåafstand.

Villaen indeholder nydelig entre med klinker og gulvvarme. Entréen åbner til resten af huset med en smuk udsigt over skovene og udgang til en ugeneret terrasse med kig til Silkeborg Langsø.  Stueplan indeholder fordelingsgang med adgang til toilet, ligeledes kontor og stort soveværelse med indbyggede skabe. Spisestue i forlængelse af det velholdte køkken med elementer fra Unoform. Her er et godt lysindfald fra de mange vinduespartier.
Underetagen, hvor størstedelen er godkendt til beboelse, indeholder værelsesafdeling med 2 store børneværelser - begge med udgang til haven, depotrum og stort badeværelse med gulvvarme, brus og et hjørnespabad. Stort Multirum/stue med stort vinduesparti fra gulv til loft og udgang til haven samt sydvendt terrasse. Ligeledes bryggers med udgang til nyere opført vindfang.

Tilhørende dobbelt carport samt isoleret værksted/skur i forlængelse heraf.plantegning
plantegning