X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V4073

Areal/kælder:

152 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

1046

Byggeår:

1992

Energimærke:

C

Økonomi

Kontantpris:

3.795.000

Udbetaling:

190.000

Brutto*:

14.934

Netto*:

13.283

Ejerudgift:

3.285

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Se prisportalen Tjek Boliglån

Bestil fremvisning

Ægirsvej 30, Hvinningdal

Arkitekttegnet etplansvilla attraktivt beliggende med grund og udsigt direkte til dalen og skoven. Ejendommen er løbende opdateret bl.a. med delvist udskiftede vinduer og fremstår særdeles velholdt. Villaen er beliggende i lukket børnevenligt kvarter med skønne fællesarealer. Et yderst attraktivt område for børnefamilien, der ønsker gå-afstand og et rigtig godt stisystem til indkøb, daginstitutioner og Hvinningdalskolen. Den aktive børnefamilie kan på få min. nå Silkeborg Langsø, Ørnsø og skoven med utallige løbe- og vandrestier.

Villaen er fra 1992 og fremstår som et nyere hus med tilhørende dobbelt carport og i forlængelse heraf integreret værksted. Villaen fremstår udvendigt med røde sten, cementtagsten og delvis udskiftede vinduer i træ. Skøn naturhave med sydvendt terrasse. Det kan fremhæves, at man fra terrassen har mulighed for at nyde solen fra morgen til aften med en fantastisk ugeneret udsigt til skoven.
Villaen indeholder entre med klinker. Velholdt køkken/alrum, som er husets hjerte, med flot lysindfald fra vinduespartiet som er fra gulv til loft, ligeledes med udgang til den skønne terrasse med markise. Her kan man fordybe sig i roen og samtidig nyde den smukke udsigt over dalen og skoven. Køkken/alrummet er velindrettet med klinker m. gulvvarme og velholdte elementer i Birk. I forlængelse af køkken/alrummet er stuen, som er niveaudelt fra resten af huset, hvilket giver en helt unik atmosfære til denne arkitekttegnet villa. Forældreafdeling, her er soveværelse med aircondition og tilhørende skabsvæg med god plads til opbevaring. Ligeledes med direkte adgang til nydeligt badeværelse med bruseniche og dampbad. Stort kontor med parketgulv. Børneafdeling med 2 gode værelser m. tilhørende badeværelse med bruseniche. Boligen indeholder yderligere bryggers med klinker og plads til diverse vaskefaciliteter.

Tilhørende nyere opført brændeskur i forlængelse af huset.

plantegning