X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V4078

Areal/kælder:

166 / 129

Rum:

4

Etager:

2

Grund:

724

Byggeår:

1965

Energimærke:

D

Store billeder

Solgt

Fyrreskrænten 11, Virklund

Se årstiderne skifte med en fantastisk farvepalet over Virklund skovene og Thorsø, fra denne enestående højtbeliggende 2 plans villa tæt ved højderyggen af Virklund. Ejendommen fremstår særdeles velholdt med delvist udskiftede trævinduer. Villaen er derudover yderst velindrettet. Der er gå-afstand til fælles boldbane, skoven, skolesti til Virklund Skole, Virklund Fritidscenter, daginstitutioner, indkøb samt bager.

Villaen indeholder entre med klinker og plads til overtøjet samt trappe til underetagen. Overetage med stort, lyst og velholdt spisekøkken med mulighed for at åbne op til et køkken-alrum. Herfra adgang til fantastisk stue med fine gulve i skibsplank og en smuk udsigt over Thorsø. Udsigtsstuen har store flotte vinduespartier og udgang til fantastisk sydvendt altan/terrasse, som skal opleves. Overetagen indeholder endvidere soveværelse, 2 gode værelser og et badeværelse, som er delvist moderniseret med bruseniche, håndklædetørrer og gulvvarme. Underetagen har mange anvendelsesmuligheder og kan derfor bruges til værelsesafdeling med særskilt toilet. I dag er underetagen indrettet med et dejligt lyst værelse med udgang til haven, som tidligere har været anvendt til frisørsalon, ligeledes vaskerrum, viktualierum og et stort multirum/gildesal med udgang til terrasse samt 2 disponible rum,som anvendes til overnattende gæster og opbevaring.

Haven fremstår særdeles velholdt, og her er godt med plads til både børn og voksne.

I alt 258 gode etagemeter med plads til hele familien, hvor man samtidig kan have overnattende gæster på besøg uden det føles klemt.  

Tilhørende carport på 36 m2.  

Yderligere overdækket terrasse/udestue som forlænger sommeraftenerne.plantegning
plantegning