X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V4079

Areal/kælder:

168 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

719

Byggeår:

1979 / 1987

Energimærke:

C

Økonomi

Kontantpris:

3.995.000

Udbetaling:

200.000

Brutto*:

15.882

Netto*:

14.102

Ejerudgift:

3.373

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Se prisportalen Tjek Boliglån

Bestil fremvisning

Ewaldsvej 47, Sydbyen

Yderst velbeliggende i attraktive Sydbyen, hvorfra man har gåafstand til alle midtbyens muligheder og seværdigheder. Boligen ligger skønt og ugeneret for enden af en lukket privat fællesvej med grund op til Pøtsøstien og grønt område. Her er kort gåafstand til indkøb, skole, daginstitutioner, off. transport og ikke mindst 10 minutters gang til den skønne natur omkring badesøen Almindsø og Ørnsø.

Boligen fremstår i en præsentabel og indflytningsklar stand samt med en god planløsning uden spildplads. Villaen indeholder rummelig entré. Hyggeligt indrettet køkken med hvide elementer i tidløst design. Tilhørende kvalitets hårde hvidevarer. Fra køkkenet adgang til skøn stor stue med flot lysindfald fra de store vinduespartier og udgang til den ugenerte lukkede sydvendte have samt overdækket terrasse. Mulitrum/spisestue ligeledes med udsigt til den hyggelige lukkede have samt udgang til den overdækkede terrasse, som kan danne rammer om hyggelige familiestunder. Fordelingsgang med adgang til stort soveværelse med skabe fra gulv til loft, badeværelse med skabsarrangement og bruseniche. Derudover 1 værelse med faste skabe. Tilbygget stor stue med stort glasparti mod stuen og loft til kip og ovenlysvindue. Rummet har et udsædvanligt godt lys.  Her har sælger haft tegnestue, og derfor er der tilhørende toilet. Tegmestuen har utallige indretningsmuligheder. Der kan med få tiltag etableres et ekstra værelse. Fra fordelingsgangen er der adgang til stort loftrum, der er isoleret og indrettet med hylder og gulvbelægning. I forlængelse med køkkenet er der adgang til bryggerset med skabsvæg med skydedøre og indbyggede skabe samt vask i bord. Her er der udgang til haven fra en stalddør, hvor der er opsat en praktisk lille overdækning. Fra bryggerset er der tillige udgang til carport, som sælger delvist har inddraget til værksted. I den tilhørende lukkede baghave er der et redskabsrum.
Haven er hyggelig og velanlagt i flere rum med rene linjer, hvilket bevirker, at der er en rød tråd mellem huset og haven. Den er inddelt i afdelinger med plantekasser grøntsager, og her er en hyggelig speciallavet overdækket terrasse.
Yderligere findes der en nedsænket terrasse, som delvis er afgrænset med store "siv" planter, der skaber hygge og læ. Haven er dejlig aflukket med sort hegn, og her er lavet låge direkte ud til stien.
En villa, som med sin centrale beliggenhed og veldisponerede indretning, giver gode muligheder for børnefamilien og parret uden børn. Ring på tlf. 86826000 og bestil en fremvisning allerede i dag.  plantegning