X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V4109

Areal/kælder:

176 / 25

Rum:

6

Etager:

3

Grund:

305

Byggeår:

1910

Energimærke:

C

Økonomi

Kontantpris:

3.995.000

Udbetaling:

200.000

Brutto*:

15.882

Netto*:

14.102

Ejerudgift:

2.826

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Se prisportalen Tjek Boliglån

Bestil fremvisning

Sanatorievej 37, Sydbyen

Drømmeboligen for den aktive sportsudøver, hvor der bl.a. er ideelle forhold for mountainbikers, kajakudøvere og løbere. Her er chancen for at bo tæt ved en af Silkeborgs skønneste skove, Remstrup Å og Silkeborg Søerne. Her er mulighed for at få en fredfyldt start på dagen med kun 500 m ned ad stien til bl.a. Silkeborg Kajakklub eller en løbe-, cykel- eller gåtur langs åen i skoven.

Et skønt byhus på 176 m2 som indvendigt stort set er total moderniseret i 2016. Taget er fra 2003. Huset fremstår indflytningsklar og skal opleves. Entre med gipslofter med spots samt klinker med gulvvarme. Herfra trappe til 1. sal. Stor skøn stue i åben forbindelse til køkken-alrum. Fra alrummet er der udgang til lukket baghave med forhøjet træterrasse. Alrummet  er velindrettet med HTH elementer samt nedgang til viktualierum i kælderetagen. Gæstetoilet. Fra stuen er der adgang til særskilt forældreafdeling med tilhørende stort soveværelse, walk-in og moderniseret  badeværelse med hvidt element fra Kvik, vaskesøjle, væghængt toilet og flotte klinker med gulvvarme. 1. sal indeholder stor repos med hvidolieret plankegulv. 3 værelser, der ligeleds er med hvidolierede plankegulve. Stort badeværelse med væghængt toilet og bruseniche.  Fra gaden er der adgang til baghaven med stort skur og nedgang kælderetage med stort værksted. Skøn anlagt have med en stor træterrasse bagerst i haven, hvor solen kan nydes det meste af dagen. Desuden er der træterrasse med eftermiddagssolen.

Her kan du bo i hjertet af Silkeborg og opleve en skøn natur og samtidig bo få minutter fra en kulturel oplevelse på Asger Jorn Museet, Silkeborgs centrum, gå-gademiljøet og Papirfabrikkens cafemiljø.


plantegning
plantegning
plantegning