X

Fakta om boligen

Sagsnr:

V4108

Areal/kælder:

173 / Nej

Rum:

5

Etager:

1

Grund:

895

Byggeår:

1997

Energimærke:

D

Økonomi

Kontantpris:

3.995.000

Udbetaling:

200.000

Brutto*:

15.882

Netto*:

14.102

Ejerudgift:

3.204

* Brutto og netto er oplyst ex. ejerudgift

Se prisportalen Tjek Boliglån

Bestil fremvisning

NYHED

Gunilslund 116, Virklund

Arkitektegnet kvalitetsvilla velbeliggende på en helt unik grund direkte op til skoven og grønt område. Det grønne område er fredet, og naturområdet er for nylig etableret med naturpleje med får og kvier. Her er der mulighed for at bo midt i naturen med utallige løbe- og mountainbikeruter. Ligeledes gåafstand på natursti til en af Danmarks reneste badesøer.  Et særdeles børnevenligt kvarter med stisystem til Virklund Skole, fritidsaktiviteter med bl.a. mulighed for medlemskab i Virklund outdoor med bl.a. leje af kanoer og sup udstyr ved Thorsø, integrerede daginstitutioner, flere indkøbsmuligheder samt off. transport til midtbyen. Desuden kun få minutters kørsel til Silkeborg Centrum, hvor gågade- og havnemiljøet kan opleves.

Villaen er fuldmuret og opført i velvalgte kvalitetsmaterialer. Materialevalget er klassisk og svarer til den byggestil, som også anvendes i dag. Villaen er opført fuldmuret med cementtagsten og træ/alu vinduer. Fremstår særdeles velholdt og indflytningsklar.

Villaen, hvor der er gipslofter og gulvvarme overalt, indeholder stort køkken-alrum med loft til kip og velindrettet med Svane elementer. Her er plads til hele familien, og rummet byder på en skøn udsigt til have og skovbund. Flot lysindfald fra de store vinduespartier fra gulv til loft og med dobbeltdør ud til den syd-/vestvendte terrasse. Fra entreen er der gæstetoilet med hvidt element, fordelingsgang med skabsvæg. 2 værelser med adgang til hems. Værelse/kontor med udgang til terrassen. Bryggers med mange skabe og direkte udgang til dobbelt integreret carport. Stor stue med loft til kip - ligeledes med udsigt til skoven. Forældreafdeling med soveværelse med indbyggede skabe og parketgulv. Fra soveværelset er der udgang til haven og skoven. Badeværelse med stor bruseniche, badekar og element i hvidt.

Tilhørende dobbelt integreret carport samt skur.
plantegning
plantegning