X

subpage-grap

Silkeborg kalder....

Silkeborgområdet byder på unikke naturoplevelser og er et godt sted at bo, hvis karrieren naturligt medfører et jobskifte eller to. Fra Silkeborg kan du nå omkring 600.000 arbejdspladser og tre lufthavne indenfor 1 time.

Få steder i Danmark er så smukke som Silkeborg og opland. Beliggende ved Silkeborgsøerne, tæt ved den dejlige Gudenå og omgivet af rolige skove og kuperede højdedrag, ligger der utroligt mange smukke boliger.


Derudover tilbyder Silkeborg rigtig mange jobmuligheder, et sprudlende fritidsliv, gode rammer for børn samt et stort tilflytter-netværk, der står klar til at tage godt imod byens nye borgere.


Silkeborg rummer et varieret og blomstrende erhvervsliv med alt fra spændende offentlige institutioner til produktionsvirksomheder og ikke mindst idérige iværksættere. Med den nye motorvej omkring Silkeborg, er det et yderst attraktivt og naturligt midtpunkt, hvis familien skal blive i trygge rammer, selvom en i husstanden f.eks. skifter arbejde.


Her hos Ejendomsmægler Anita Jæger har vi specialiseret os i at lave boligmatch i Silkeborg – vel at mærke match, der kommer såvel sælgere og købere til gode. Vi prioriterer altid en personlig betjening samt en yderst professionel ekspedition meget højt. ”Vi tror på, at det er evnen til at lytte,

 

spørge og forstå kundernes behov og ønsker, der gør os i stand til, at finde det rigtige boligmatch.”


Anita Jæger har formidlet salg og køb af boliger samt projektsalg i over 20 år og har med sit store lokalkendskab til Silkeborgområdets mange pragtfulde boliger, en enestående mulighed for at hjælpe dig og din familie med at finde jeres kommende bolig. Uanset hvilken type bolig du er på jagt efter, så kan dine boligdrømme blive til virkelighed i Silkeborg.


Som ejendomsmægler ser Anita Jæger muligheder ved at være uafhængig, da hun dermed ikke er underlagt forretningsmæssige bindinger til realkreditinstitutter, banker, forsikringsselskaber eller andre, der kan flytte fokus fra kunderne.


Kom og bo i hjertet af Jylland, hvor der er vækst og unikke muligheder for job og karriere. Vi glæder os til at byde jer velkommen.


Læs også mere om Silkeborg på:
Silkeborgkalder.dk