X

subpage-grap

Dit lokale ejendomsmægler team

Ejendomsmægler Anita Jæger består af et kompetent og professionelt team af ejendomsmæglere samt en advokatsekretær, der arbejder på et højt fagligt niveau, og som brænder for at løse forskellige opgaver for vores kunder.

Vi formidler alle former for boliger i Silkeborg og omegn. Anita Jæger har mere end 22 års erfaring med salg og vurderinger af såvel familievillaer, liebhaverboliger, andelsboliger, fritidshuse, ejerlejligheder, rækkevillaer, projektsalg og grunde.


Vi kender byen til fingerspidserne og har efter mange års tillidsfuldt samarbejde med forskellige aktører i branchen, opbygget et stort netværk, der også kommer vores kunder til gode.

 

For os er det en kunst at være på forkant med udviklingen i boligmarkedet, og vi kan lide at have fingeren på pulsen. Vi har blik for mulighederne og gør gerne tingene lidt anderledes.

Om salg

Ejendomsmægler Anita Jæger er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, som kan tilbyde dig en målrettet indsats baseret på en individuel tilpasset salgsstrategi. Vi prioriterer en personlig betjening og en professionel ekspedition.

Vi lægger stor vægt på korrekt prisfastsættelse, der baseres på mange års erfaring, et højt fagligt niveau og indsigt i det aktuelle boligmarked.

Vi sørger ligeledes for en effektiv markedsføringsplan og rådgiver også om klargøring af boligen, såfremt dette kan fremme salget.


Da vi er uafhængige og er vi dermed ikke underlagt forretningsmæssige bindinger til banker, kreditforeninger eller forsikringsselskaber.

Gode råd når du skal sælge din bolig

Vi har igennem mange år haft succes med at rådgive om, hvordan boligen gøres salgsklar. Nogle gange kan blot få tiltag gøre en stor forskel og hjælpe på salgsresultatet.

Er der behov eller interesse for det, hjælper vi også gerne med kontakter til dygtige og konkurrencedygtige samarbejdspartnere – arkitekter, havemand, håndværkere, indretningsarkitekter m.v.

Oplysningspligt

Ejendomsmægler Anita Jæger er en uafhængig mægler og har bevidst valgt ikke at være tilknyttet nogle realkreditinstitutter, pengeinstitutter, forsikringsselskaber eller andre. Dog er der indgået en rabatordning vedr. annoncering med Midtjyllands Avis/Ekstra Posten.


Ejendomsmægler Anita Jæger har tegnet ansvarsforsikring på kr. 3.000.000 samt stillet garanti på kr. 2.000.000 pr. registreret ejendomsmægler i virksomheden via Tryg Forsikring, Klausdalsbrovej 601, 2750 Ballerup tlf. 70112020,
www.tryg.dk

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa. Der kan læses mere omkring Garantifonden på Dansk Ejendomsmæglerforenings hjemmeside www.de.dk


Ejendomsmægler Anita Jæger og virksomhedens ansatte er medlemmer af de faglige organisationer Danske Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE) samt Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Læs mere om organisationerne på
www.dsemaegler.dk samt www.de.dk


Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se
www.erhvervsstyrelsen.dk

 

Klik her og se vores persondatapolitik  

Anita Jæger

Ejendomsmægler, MDE
Indehaver af Ejendomsmægler Anita Jæger har i 22 år formidlet alle typer for boliger/ projektsalg. Hos Nybolig Frank Lerche i 11 år og forinden da 5 år ved EDC Mæglerne på Nordre Strandvej i Risskov.

Lars Jørgensen

Ejendomsmægler, MDE
Tiltrådt hos Ejendomsmægler Anita Jæger 1. august 2018. Lars Jørgensen er uddannet ejendomsmægler og har arbejdet 6 år i branchen, heraf 5 år i Silkeborg. Det seneste år har Lars formidlet boliger i København. Han vender nu tilbage med sin familie til Silkeborg, hvor han er opvokset.

Dorte Lundahl

Ejendomsmægler, Valuar, MDE

Tiltrådt hos Ejendomsmægler Anita Jæger d. 1. december 2016. Dorte har forinden 12 års erfaring som ejendomsmægler bl.a. hos Nybolig Frank Lerche samt 24 års erfaring som advokatsekretær.

Stefan Lange-Danielsen

Salg
Tiltrådt d. 1. marts 2017 hos Ejendomsmægler Anita Jæger. Er født og opvokset i Silkeborg og er under uddannelse til ejendomsmægler.

Rasmus Gramm Gren

Trainee
Tiltrådt d. 1. maj 2018 hos Ejendomsmægler Anita Jæger. Er født og opvokset i Silkeborg og er under uddannelse til ejendomsmægler.

Mette Nørgård

Advokatsekretær
Tiltrådt hos Ejendomsmægler Anita Jæger 1. oktober 2013. Har indtil da i 27 år arbejdet som advokatsekretær hovedsageligt med ejendomshandler hos Advodan i Silkeborg.

Hjælp til præsentabel bolig

http://www.violry.dk/ - Viol Rengøring

 

www.saltenel.dk - Salten El aut. el-installatør

 

www.saltenvvs.dk - Salten Smede- og VVS

 

www.henning-mortensen.dk - Henning Mortensen A/S el og vvs

 

www.ditelcenter.dk - Dit El-center (John Poulsens eftf.)

 

www.si-laase.dk - Silkeborg Låse Service

 

www.farve-lak.dk - Silkeborg Farve & Lak

 

www.fliseforum.dk - Fliseforum

 

www.ting-shop.dk - T.I.N.G

 

www.blomstoggren.dk - Levering af blomster til en præsentabel bolig.

 

Indretningsarkitekt - Ring og hør nærmere ved os

Nyttige links

www.boligejer.dk Her kan du få adgang til en lang række ejendomsdata om din ejendom.

 

www.boligejer.dk/find-konsulent/0/33 - Her kan du finde en oversigt over de byggesagkyndige og el-installatører, som opererer i dit område. Evt. til brug for bestilling af tilstandsrapport, energimærke og el-tjek.

 

https://byggesagsarkiv.silkeborgkommune.dk/ - Her finder du kommunens afsluttede byggesager.

 

www.silkeborgkalder.dk - Vil du vide mere om Silkeborg, så klik på dette link.

 

www.erhvervsstyrelsen.dk - Kontakt oplysninger til Erhvervsstyrelsen.