Ejendomsmægler Anita Jæger fejrer 10 år som uafhængig mægler i Silkeborg

"Det handler blandt andet om kundernes tillid og om at have fingeren på pulsen", siger ejendomsmægler Anita Jæger.

Om få uger markerer hun de første 10 år som selvstændig mægler i Silkeborg, men ejendomsmægler Anita Jæger har med 25 år i branchen stor og bred erfaring med sig. Succesen med egen butik i Silkeborg var dog ikke givet på forhånd, men Anita Jæger påpeger, at en stor del af baggrunden ligger i, at hun altid har været tro mod sin strategi.

"Når jeg kigger tilbage på de første 10 år på Godthåbsvej, så har jeg altid holdt fokus og drevet butikken på min måde. Jeg har sat de overordnede rammer, og har været begunstiget med  dedikerede og fagligt dygtige medarbejdere. De er en del af succesen," siger Anita Jæger.

Et enkelt sted i strategien ændrede hun dog retning, idet det viste sig at være en større udfordring at ansætte mæglere, der kunne passe ind i hendes koncept, end hun forventede.

Holdånd og teamspirit

"Jeg troede, jeg kunne ansætte, hvem jeg havde lyst til, men erkendte, at det gav bedre mening for mig selv at uddanne de unge mennesker til mæglere og give min viden fra mig. Det har været en god måde at sikre, at de elever jeg har haft, har passet ind i den holdånd og teamspirit, jeg ønsker," siger Anita Jæger, der netop har fejret, at butikkens tredje mæglerelev er færdiguddannet.

I dag tæller personalet Mie Beck Friedrich og Rasmus Gramm Gren, der begge er uddannet hos Anita Jæger. Endvidere ejendomsmægler Dorte Lundahl, som har været med siden Anita Jæger blev selvstændig, Andreas Norup Drachmann, der er under uddannelse til ejendomsmægler samt advokatsekretær Kristina Christensen.

"Jeg tror kunderne mærker en fælles holdindsats med et professionel og højt fagligt niveau, og en glæde ved at være ejendomsmægler," lyder det fra Anita Jæger, der har slået rod i det lokale ejendomsmarked og fundet sin egen plads i boligmarkedet i Silkeborg.

Modet til at sætte den rigtige pris

Som selvstændig mægler har hun formidlet bolig salg i hundredvis, og ingen opgave har været for stor og ingen har været for lille. De senere år har hun dog markeret sig som en af de store lokale aktører, når det handler om salg af liebhaveri. Et fokus, hun har haft med, siden hun i begyndelsen af sin karriere arbejdede som mægler i Risskov ved Aarhus. Her kan hun glæde sig over en salgssucces på 100 procent:

"Det handler blandt andet om at have kundernes tillid og have fingeren på pulsen, når man skal hjælpe kunderne gennem hele sagsforløbet. Det handler også om at have modet til at sætte den rigtige pris. Også når det ikke er den, kunden mener, er den rigtige. Ikke mindst i det nuværende marked, hvor man virkelig skal have en fornemmelse for, hvor vi er," siger Anita Jæger, der peger på stigende renter og konvertering af lån som to økonomiske forhold, der skal tages i betragtning.

Fortsat stor efterspørgsel

Hun er dog ikke nervøs for det lokale ejendomsmarked, men pointerer tværtimod, at det forsat er en god ide at investere i en bolig i Silkeborg.

"Med stor efterspørgsel fra købere i Aarhus og fra Sjælland, vil vi fortsat have gode priser på lokale ejendomme, og man skal ikke være bange for at investere i bolig i Silkeborg. Lige når man tager beslutningen, kan man selvfølgelig godt føle lidt uro. Men man kan godt have ro i maven. Boligerne i Silkeborg har altid været i et fornuftigt niveau, og det vil de blive ved med at have, siger ejendomsmægler Anita Jæger."

Anita Jæger holder jubilæumsreception fredag den 12. august fra 14.30-17.00, hvor der vil være liflige bobler, mini-tapas og livemusik, og både kunder, samarbejdspartnere og venner af huset er velkomne.

Vil du også gerne sælge din bolig ved en erfaren, uafhængig ejendomsmægler, der har fingeren på den midtjyske puls?

Læs mere om at sælge din bolig gennem Anita Jæger her