Sælg din bolig til den rigtige pris

Hos Ejendomsmægler Anita Jæger får du stædighed, engagement og 25 års erfaring inden for salg og vurderinger af huse. Det betyder, at du altid er garanteret en professionel service med hundrede procent fokus på, at du får solgt dit hus til den rigtige pris.

Vi er klar over, at ingen huse er ens, og derfor tager vi altid udgangspunkt i den enkelte ejendom og skræddersyr markedsføringen og fremvisningen herefter - hvad end du har en familievilla, liebhaverbolig, andelsbolig, fritidshus, ejerlejlighed eller rækkevilla. Det kan vi gøre, fordi vi er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, der sætter kunder frem for faste procedurer først.

Få en uforpligtende vurdering af din bolig, hvor vi personligt kommer ud og gennemgår din bolig - udvendigt og indvendigt - og får en kop kaffe og en snak om lige netop din situation.

Klik her og se vores persondatapolitik

Bestil en gratis salgsvurdering

 

 

Det siger andre sælgere om Anita Jæger

Når du skal have hjælp til at sælge din bolig, handler det for os om tillid og den personlige relation til dig som sælger. At sælge et hus er en stor beslutning, og det er derfor vigtigt, at du føler dig tryg ved at lukke os ind i din bolig og kan stole på vores rådgivning i forbindelse med salget af dit hus.

Katrine, sælger af Færgevej 15

”For mig var det vigtigt at vælge en mægler, som jeg havde tillid til, og som jeg kunne se mig selv købe et hus af. Så jeg prøvede egentlig at sætte mig i den anden stol. Derudover stillede jeg mig selv spørgsmålet: Er det en jeg kan lide og vil tillade at lukke ind i mit hjem, mens jeg ikke er hjemme? Og med Anita kunne jeg nemt svare ja på det”, fortæller Katrine Bak Primdahl, sælger af hus i Silkeborg.
Læs mere om hvad sælger Katrine siger om samarbejdet med Anita Jæger.

Morten, sælger af Buskelundhøjen 196

”Hun var den eneste ejendomsmægler, der havde set på vores hus, som kunne nævne alle de fordele ved huset, som vi også selv kunne se. Og det var helt uden, at vi behøvede at fortælle hende dem. Når man kan det, så vidner det om erfaring, og at man ved, hvad man så skal slå på over for potentielle købere. Så man kan godt sige, at hun sagde alle de rigtige ting”, forklarer Morten Agervig, sælger af hus i Silkeborg.
Læs mere om hvad sælger Morten siger om samarbejdet med Anita Jæger.

Professionel rådgivning til at få solgt din bolig

Mæglere med stort lokalkendskab

Med en stor indsigt i boligmarkedet og et lokalkendskab til Silkeborg og omegn, får du en ejendomsmægler, der kan sætte sig i købernes sted. Vi ved, at det ikke blot handler om at kunne sælge et hus, men at kunne sælge en livsstil - og det er det, vi baserer vores rådgivning på.

Mange gange er det ganske få ting, der skal til, for at din bolig er salgsklar og taler ind i potentielle køberes behov. Sammen ligger vi en struktureret plan, så dit hus i løbet af kort tid udstråler den personlighed, købere skal kunne mærke, når de træder ind i dit hus.

Står du allerede nu og har brug for rådgivning, så læs vores ”3 altafgørende råd til at få solgt din bolig”.

Hvordan ser processen for salg ud?

Vælger du at få hjælp af os til at sælge dit hus, opdeles salget i 3 steps: Før, under og efter salget.

Før salget får vi styr på alt det praktiske i forbindelse med salget så som underskrift af formidlingsaftale, udarbejdelse af diverse rapporter, fremsendelse af policer og opgørelser samt billeder og salgsopstilling.

Under salget kan du følge med i besøgsstatistikker på vores hjemmeside eller via vores app "Anita Jæger", hvor der ligeledes er adgang til alle sagens dokumenter. Herudover er vi i løbende kontakt vedrørende fremvisninger, tilbagemeldinger og statusopfølgninger samt indkalder til underskriftsmøde for underskrift af købsaftale.

Efter salget tager advokatsekretær Kristina Christensen over. Hun sørger bl.a. for løbende opdatering på frister vedrørende skødet, aftale om nøgleoverdragelse og slutafregning.