Dit lokale ejendomsmægler team

Ejendomsmægler Anita Jæger består af et kompetent og professionelt team af ejendomsmæglere samt en advokatsekretær, der arbejder på et højt fagligt niveau, og som brænder for at løse forskellige opgaver for vores kunder. Vi formidler alle former for boliger i Silkeborg og omegn. Anita Jæger har mere end 25 års erfaring med salg og vurderinger af såvel familievillaer, liebhaverboliger, andelsboliger, fritidshuse, ejerlejligheder, rækkevillaer, projektsalg og grunde.

Vi kender byen til fingerspidserne og har efter mange års tillidsfuldt samarbejde med forskellige aktører i branchen, opbygget et stort netværk, der også kommer vores kunder til gode.

For os er det en kunst at være på forkant med udviklingen i boligmarkedet, og vi kan lide at have fingeren på pulsen. Vi har blik for mulighederne og gør gerne tingene lidt anderledes.

Hvem er vi?

Anita Jæger

Ejendomsmægler, MDE

Indehaver af Ejendomsmægler Anita Jæger og har i 25 år formidlet alle typer for boliger/ projektsalg.

Bosat privat i Virklund med familien.

Tlf. 3060 6604 · aj@anitajaeger.dk

Dorte Lundahl

Ejendomsmægler, Valuar, MDE

Tiltrådt hos Ejendomsmægler Anita Jæger d. 1. december 2016. Dorte har forinden 12 års erfaring som ejendomsmægler samt 24 års erfaring som advokatsekretær.

Tlf. 3060 6606 · dl@anitajaeger.dk

Mie Beck Friedrich

Ejendomsmægler, MDE

Tiltrådt d. 1. juni 2019 hos ejendomsmægler Anita Jæger. Er født og opvokset i Silkeborg og har en professionsbachelor i finansielle markeder.

Tlf. 9339 6608 · mf@anitajaeger.dk

Kristina Christensen

Advokatsekretær

Tiltrådt hos Ejendomsmægler Anita Jæger 1. August 2020. Kristina har indtil da i over 16 år arbejdet som advokatsekretær.

Tlf. 8682 6000 · kc@anitajaeger.dk

Andreas Norup Drachmann

Salg

Tiltrådt d. 1. juni 2021 hos ejendomsmægler Anita Jæger. Er født og opvokset i Silkeborg og er under uddannelse til ejendomsmægler (Finansbachelor)

Tlf. 3060 6605 · and@anitajaeger.dk

Om salg

Ejendomsmægler Anita Jæger er et uafhængigt ejendomsmæglerfirma, som kan tilbyde dig en målrettet indsats baseret på en individuel tilpasset salgsstrategi. Vi prioriterer en personlig betjening og en professionel ekspedition.

Vi lægger stor vægt på korrekt prisfastsættelse, der baseres på mange års erfaring, et højt fagligt niveau og indsigt i det aktuelle boligmarked. Vi sørger ligeledes for en effektiv markedsføringsplan og rådgiver også om klargøring af boligen, såfremt dette kan fremme salget.

Da vi er uafhængige er vi dermed ikke underlagt forretningsmæssige bindinger til banker, kreditforeninger eller forsikringsselskaber.

Gode råd når du skal sælge din bolig

Vi har igennem mange år haft succes med at rådgive om, hvordan boligen gøres salgsklar. Nogle gange kan blot få tiltag gøre en stor forskel og hjælpe på salgsresultatet.

Er der behov eller interesse for det, hjælper vi også gerne med kontakter til dygtige og konkurrencedygtige samarbejdspartnere – arkitekter, havemand, håndværkere, indretningsarkitekter m.v.

Oplysningspligt

Ejendomsmægler Anita Jæger er en uafhængig mægler og har bevidst valgt ikke at være tilknyttet nogle realkreditinstitutter, pengeinstitutter, forsikringsselskaber eller andre. Dog er der indgået en rabatordning vedr. annoncering med Midtjyllands Avis/Ekstra Posten.

Ejendomsmægler Anita Jæger har tegnet ansvarsforsikring på kr. 3.000.000 samt stillet garanti på kr. 2.000.000 pr. registreret ejendomsmægler i virksomheden via HDI Forsikring, Indiakaj 6, 1. Sal, 2100 København Ø tlf. 3336-9595, https://www.hdi.global/dk/dk.

Forsikringen dækker kun formidling af ejendomme beliggende i Danmark, som foretages fra kontorer beliggende i Europa. Der kan læses mere omkring Garantifonden på Dansk Ejendomsmæglerforenings hjemmeside de.dk Ejendomsmægler Anita Jæger og virksomhedens ansatte er medlemmer af de faglige organisationer Danske Selvstændige Ejendomsmæglere (DSE) samt Dansk Ejendomsmæglerforening (DE). Læs mere om organisationerne på dsemaegler.dk samt de.dk.

Ejendomsmæglerlovgivningen er underlagt Erhvervsstyrelsen, se erhvervsstyrelsen.dk.

Klik her og se vores persondatapolitik

Hjælp til præsentabel bolig

silkeservice.dk - Dit lokale rengøringsfirma
saltenvvs.dk - Salten Smede- og VVS
groentdesign.dk - Dit lokale gartnerfirma
ditelcenter.dk - Dit El-center (John Poulsens eftf.)
si-laase.dk - Silkeborg Låse Service
farve-lak.dk - Silkeborg Farve & Lak
fliseforum.dk - Fliseforum
ting-shop.dk - T.I.N.G
blomstoggren.dk - Levering af blomster til en præsentabel bolig. Indretningsarkitekt - Ring og hør nærmere ved os

Nyttige links

boligejer.dk - Her kan du få adgang til en lang række ejendomsdata om din ejendom.
boligejer.dk/find-konsulent/0/33 - Her kan du finde en oversigt over de byggesagkyndige og el-installatører, som opererer i dit område. Evt. til brug for bestilling af tilstandsrapport, energimærke og el-tjek.
byggesagsarkiv.silkeborgkommune.dk - Her finder du kommunens afsluttede byggesager.
silkeborgkalder.dk - Vil du vide mere om Silkeborg, så klik på dette link.
erhvervsstyrelsen.dk - Kontakt oplysninger til Erhvervsstyrelsen.